İstanbul Caz Festivali Günlüğü: Caz vapuru yandan çarklı

İstanbul Caz Festivali müzikseverleri Boğaz esintili bir yolculuğa çıkarıyor. Caz Vapuru bugün saat 11'de Kabataş'tan hareket edecek. Anadolu Kavağı'na kadar devam edecek olan bu yolculuğun biletleri günler öncesinden tükenmişti.

Kültür Sanat 16 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Flapper Swing, Caz Vapuru'nun yolcularına dans dolu bir deneyim vaat ediyor.

İstanbul Caz Festivali sona yaklaşıyor. Bu yıl 30. yılını kutlayan festival, dünya çapında isimleri ağırladığı konserlerin yanı sıra özel buluşmalarıyla da dikkat çekiyor. Müzikseverlerin en çok ilgi gösterdiği ve artık festivalin klasikleşen buluşmalarından biri haline gelen Caz Vapuru, bugün kalkıyor. Kabataş İskelesi’nden saat 11.00’de kalkacak olan Caz Vapuru, yolcularına müzik dolu bir yolculuk vaat ediyor. Saat 10.00 itibarıyla yolcularını almaya başlayacak olan vapurda hareket öncesi Brassist performans sergileyecek. Vapur hareket ediyor acele edin.

İstanbul Caz Festivali’nde Boğaz esintisi

İstanbul Caz Festivali programının açıklandığı andan itibaren büyük ilgi gören ve biletleri günler öncesinden tükenen Caz Vapuru, Kabataş’tan hareket edecek. 11.00’de başlayacak olan bu cazlı sazlı yolculuk Boğaz boyunca ilerleyip Anadolu Kavağı’na kadar devam edecek. İki kıta arasında gerçekeleşecek bu yolculuk Flapper Swing’in performansıyla devam edecek.

Swing müziğinin Türkiye’deki önemli temsilcisi olan Flapper Swing, İstanbul Caz Festivali’nin bu efil efil buluşmasında vapurdaki yolculara bol hareketli ve danslı bir performans vaat ediyor. Boğaz esintisine aman dikkat. Bu enerjik topluluğun hemen ardından sahne sırası ise yabancı konuklarda. Swing’it tarihi yaıların önünden geçerken yolcuları bu özel dansın ritimleriyle dans ettirmeye devam edecek. Terleyip hasta olmayın. 12.30’da Boğaz’ın kuzeyindeki Anadolu Kavağı’na varacak olan vapur bir süre burada mola verecek. 14.30’da ise Caz Vapuru, başlangıç noktası olan Kabataş’a doğru yeniden hareket edecek.

10Haber'den İstanbul Caz Festivali rehberi10Haber’den İstanbul Caz Festivali rehberi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.