İstanbul’da bir turist: Ben Affleck favori şehrinde

Oyuncu Ben Affleck favori şehrim dediği İstanbul'a bir kere daha geldi. Çocuklarıyla Sultanahmet'te bir otelde kalan oyuncunun tatil rotasında Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı yer alıyor. Merakları giderelim, geçen yıl evlendiği Jennifer Lopez kendisine eşlik etmiyor.

Kültür Sanat 7 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ben Affleck 2012 yılında film çekimleri için de İstanbul'a gelmişti.

Büyük bir çoğunluğun özellikle yaz tatili denilince aklına ilk gelen seçeneklerden biri İstanbul olmasa da oyuncu Ben Affleck bu isimlerden biri değil. Affleck, daha önce favori şehrim dediği İstanbul’a geldi. Akla gelen ilk soruyu yanıtlayalım, geçen yıl evlendiği şarkıcı Jennifer Lopez, bu tatilde kendisine eşlik etmiyor. Affleck 2018’de boşandığı eşi Jennifer Garner ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Violet Anne, Seraphina Rose Elizabeth ve oğlu Samuel Garner ile önceki gün özel uçakla İstanbul’a geldi. 

Hürriyet’te yer alan habere göre ailesiyle birlikte Sultanahmet’te bir otelde kalan Affleck, İstanbul’un tarihi yerlerini gezecek. 10 Ağustos’a kadar İstanbul’da kalacak oyuncunun rotasında Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı yer alıyor. 10Haber olarak Affleck’e Boğaz turunu ihmal etmemesini ve yolu düşerse Anadolu Yakası’na geçmesini de öneriyoruz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Eski sevgiliyle yeni bir ilişkiye başlanır mı?” gibi tartışmalı bir soruya 18 yıl aradan sonra evlenerek yanıt veren Ben Affleck ve Jennifer Lopez, tıpkı 2000’lerin başında olduğu gibi, günümüzün de en popüler çiftlerinden biri. 2022’de Las Vegas’ta gerçekleşen sürpriz bir düğünle evlenen çiftin attığı her adım takip ediliyor.

Bu arada Jennifer Lopez, eşi Affleck’in İstanbul tatiline eşlik etmese de Türkiye’yi ziyaret etti. Şarkıcı 2019 yılında Antalya’da sahne almıştı. Görünen o ki Lopez Antalya’yı arkadaşlarına önerecek kadar sevmiş. Zira  Türkiye’deki ilk konserini verecek Christina Aguilera, Antalya’daki konser için gelmeden önce Jennifer Lopez’den bilgi almış.

Christina Aguilera'nın Antalya referansı Jennifer Lopez'denChristina Aguilera’nın Antalya referansı Jennifer Lopez’den

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.