Jennifer Lawrence bu kez gizemli bir cinayet peşinde

Oscar'lı oyuncu Jennifer Lawrence bu kez bir cinayeti çözmeye çalışacak. Apple, Lawrence'ın hem oyuncu hem de yapımcı olduğu cinayet filmi 'The Wives'ın haklarını satın aldı.

Kültür Sanat 23 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Lawrence son olarak ‘Büyü De Gel/No Hard Feelings’ de rol almıştı.

Döneminin en şahsına münhasır oyuncularından biri Jennifer Lawrence. ‘Açlık Oyunları’, ‘Kızıl Serçe’, ‘Anne!’, ‘Umut Işığım’ gibi filmlerdeki başarılı performansları bir yana hayranları ve basınla ilişkisi, açık sözlü ve esprili yanıtları da onu bambaşka bir yere konumlandırıyor. Herkes bir sonraki projesini merakla bekliyor.

Oscar’lı Jennifer Lawrence bu kez bir cinayeti çözmeye çalışacak. Ki onun yolu da bir ceseti bulmaktan geçiyor. İşte filmde de ceseti bulana kadar da gizemli maceralar yaşayacak. Tüm bunlar Apple’ın A24 ve Lawrence’ı bir araya getireceği uzun metrajlı filmle olacak. Apple, Lawrence’ın hem oyuncu hem de yapımcı olduğu cinayet filmi ‘The Wives’ın haklarını satın aldı.

Proje şu an geliştirme aşamasında, dolayısıyla bilgiler çok kısıtlı. Ancak ‘The Wives’ Pulitzer Ödülü finalisti ‘Circle Jerk’ oyununun yazarları Michael Breslin ve Patrick Foley tarafından yazılacak. Oyuncu kadrosunda Lawrence’a kimlerin eşlik edeceği, sete çıkış ve vizyon tarihi de de henüz yanıtlanmamış sorulardan.

‘Büyü de Gel’de, Lawrence’ın canlandırdığı Maddie, baskıcı ebeveynler tarafından üniversiteye gitmeden önce 19 yaşındaki oğullarıyla çıkması için işe alınıyor.

Lawrence son olarak ‘Büyü De Gel/No Hard Feelings’ isimli filmde rol aldı. Filmde, maddi zorluklarla mücadele etmeye çalışan 32 yaşında bir Uber sürücüsü rolünü canlandıran Lawrence’a, 19 yaşındaki Percy Becker karakterini canlandıran Andrew Barth Feldman eşlik etti.

Film iki karakter arasındaki yaş farkı seyircilerin tepkisini çekse de hem oyuncular hem de yönetmen kararlarının arkasında durduklarını ve filmin insanları rahatsız etmeyi amaçlayan bir komedi olduğunu söylemişti.

Jennifer Lawrence, Afgan kadınların Taliban'la mücadelesine ses veriyorJennifer Lawrence, Afgan kadınların Taliban’la mücadelesine ses veriyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.