Jolly Joker Harbiye Konserleri ile açık havada pop rüzgarı

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'na taşınıyor. 20-26 Temmuz tarihleri arasında özel isimler Yaz Konserleri kapsamında sahnede olacak. Gülşen, Simge Sağın, Levent Yüksel, Yaşar, Hakan Altın ve Yıldız Tilbe bir hafta boyunca gerçekleşecek seride hayranlarıyla buluşuyor.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Gülşen, Jolly Joker Yaz Konserleri'nin açılışında sahnede.

Jolly Joker konserleri Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’na taşınıyor. Temmuz ayı boyunca devam edecek olan konserlerde yerli sahnenin önemli isimleri, İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. 20 Temmuz Perşembe başlayacak olan konser maratonunun ilk konuğu ise Gülşen. Konser, Türkiye’nin önde gelen seslerinden Gülşen’in bu yaz, Harbiye’deki ilk performansı olacak. Bir haftaya yayılan konser serisindeki diğer isimler de dikkat çekici.

Jolly Joker yaz konserleri Simge ile devam edecek

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Yaz Konserleri, Gülşen’in ardından Simge Sağın konseriyle devam edecek. Hafta başında ‘Çapkınca’ adını taşıyan yeni teklisini yayınlayan Simge Sağın, 21 Temmuz Cuma akşamı hayranları karşısına çıkacak. Spotify verilerine göre ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla Türkiye’nin en çok dinlenen kadın sanatçısı olmayı başaran Simge Sağın, 2018’de yayınladığı şarkıyla adeta ikinci baharı yaşıyor. Konser, Harbiye’nin bu yaz merakla beklenen etkinliklerinden biri olma özelliği de taşıyor.

Simge Sağın’ın performansından bir gün sonra Jolly Joker Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri’nde sahne sırası Levent Yüksel’de. Türkiye’nin istikrar abidesi sanatçılarından Yüksel, yıllara meydan okuyan şarkılarıyla Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak. 23 Temmuz Pazar akşamı ise sahnede Yaşar olacak. 1990’lardan itibaren Türk pop müziğine damga vuran isimlerden bir diğeri olmayı başaran Yaşar, yazın ilk açık hava konseriyle müzikseverlerin karşısında.

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’ndaki Yaz Konserleri, hafta başında Hakan Altun ile devam edecek. Arabeskin yıldız ismi, 24 Temmuz Pazartesi akşamı, sevilen şarkılarıyla bu yaz ikinci kez Harbiye’de. Konser serisinin son performansı için ise Yıldız Tilbe sahnede olacak. Tilbe, 25 Temmuz Salı akşamı hayranlarıyla buluşacak.

10Haber'den İstanbul Caz Festivali rehberi10Haber’den İstanbul Caz Festivali rehberi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.