Jon Bon Jovi’den endişelendiren haber: Müziği bırakabilirim

Geçen ay yayınladıkları 'Legendary' teklisiyle Bon Jovi dinleyicileri bir bahar sürprizi yaşamı. 'Forever' adını taşıyan albüm için heyecanlı bekleyiş devam ederken grubun solisti Jon Bon Jovi'den üzücü bir açıklama geldi: Bu bir veda olabilir.

Kültür Sanat 16 Nisan 2024

Rock aleminin en yakışıklı solistlerinden Jon Bon Jovi endişe yaratan ve bir o kadar da üzen bir açıklama yaptı. Geçen ay grubu Bon Jovi ile yayınladığı ‘Legendary’ teklisi büyük beğeni toplayan solist şu sıralar sağlık sorunları yaşıyor. 2022’de ses tellerinden ciddi bir operasyon geçiren müzisyen çıkan sonuçtan memnun değil.

Jon Bon Jovi: Bunu dert etmem

Sesini korumak için ses terapisi görmeye devam eden Jon Bon Jovi The Sunday Times’a geçen hafta sonu verdiği röportajda beklenmedik bir açıklama yaptı. “Bunu ilk kez söylüyorum. Şarkı söylemem eskisi gibi harika değilse ve bir zamanlar olduğum adam olamıyorsam o zaman bu iş biter. Bunu da dert etmem” dedi.

62 yaşındaki müzisyen verdiği röportajda “Stüdyoda olmakla yola çıkmak arasında büyük bir fark var. Yeni bir albüm kaydettik. Her gün ses terapisinde şarkı söylüyorum. Bunu ne kadar iyi yapabileceğimi biliyorum. Eğer yapamazsam hiçbir zaman şişman Elvis olmaya ihtiyacım yok” diyerek performansının hep aynı seviyede tutmayı ne denli önemsediğini ortaya koydu. Jon Bon Jovi şu sıralar yeni grubunun yeni albümü ‘Forever’ için son hazırlıkları yapıyor. Eleştirmenler bunun sanatçının son albümü olabileceği görüşünde. Grubun yeni albümü 7 Haziran’da dinleyiciyle buluşacak. Müzisyen son olarak 66. Grammy Ödülleri’nde Yılın Kişisi seçilmişti.

Bon Jovi 40 yaşında: Sanki hiçbir şey değişmemiş gibiBon Jovi 40 yaşında: Sanki hiçbir şey değişmemiş gibi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.