Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı, tedavisi normal serviste devam edecek

Geçirdiği beyin kanamasının ardından yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan iyi haber geldi. Sanatçının yoğun bakımdaki tedavisi sona erdi. Durumunun her gün daha iyiye gittiği açıklandı.

Kültür Sanat 2 Nisan 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavisi sona erdi.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından yoğun bakıma alınan Kadir İnanır’dan iyi haber geldi. Sanatçının yoğun bakım tedavisi sona erdi. Açıklamayı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam yaptı, İnanır’ın tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceği söylendi.

Dr. Sağlam İnanır’ın tedavisinin uzun bir süreç olduğunu da duyurdu: “Rehabilitasyon süreci de devam ediyor. Daha rahat bir ortamda birinci derece yakınlarıyla görüşebilecek ama mümkün oldukça ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek ama rehabilitasyon süreci uzun ir süreç bildiğiniz gibi. Bazen aylar sürebiliyor.”

Her gün daha iyiye gidiyor

Sağlam, Kadir İnanır’ın şu ana kadar tedavisinin olumlu sürdüğünü de söyleyerek “Olumsuz bir durum yok. Her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri hem bilinç hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere” dedi.

Kadir İnanır 24 Mart’ta Beykoz’daki evinde rahatsızlanmış ve ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Beyin MR’ı çekilen oyuncu tahlilleren ardından operasyon geçirmiş ve beynindeki tıkalı damar açılmıştı.

Kadir İnanır uyandırıldı: Sevenlerine gülümseyerek selam etti!Kadir İnanır uyandırıldı: Sevenlerine gülümseyerek selam etti!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.