Kanseri yendi, setlere geri dönüyor

Oyuncu Boğaç Aksoy, yıldızı yeni parlamaya başlamıştı ki 30'larının hemen başında kendisine lenfoma teşhisi kondu. Kanserle sıkı bir mücadeleye girdi ve kazandı. Oyuncu dün tekrar setlere döneceğini açıkladı. Nisanda çekimlerine başlanacak 'D.O.Z' filminde oynayacak.

Kültür Sanat 31 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
33 yaşındaki Boğaç Aksoy, zorlu bir süreç yaşadı ve mesleğine kaldığı yerden devam etme şansı yakaladı.

Lenfoma teşhisi konduğunda 30’larının hemen başındaydı oyuncu Boğaç Aksoy. ‘Arka Sokaklar’ dizisinde oynamış, kariyerinde yeni maceralara atılmak için diziden ayrılmıştı ki pandemi baş gösterdi. Geleceğiyle ilgili kaygılar, gerilimler derken bir sabah uyandığında kanser olduğunu öğrendi. Hemen tedaviye başladı ve geçen yıl eylül ayında hastalığı yendiğini açıkladı.

Boğaç Aksoy’dan yeni ve güzel bir haber var. Setlere geri dönüyor. 33 yaşındaki oyuncu, yapımcılığını Erdoğan Bayrak’ın üstlendiği, senaryosunu Coşkun Gündoğdu’nun yazdığı ve yönetmen koltuğunda Taner Bahadır’ın oturduğu ‘D.O.Z’ filminde başrolü Yağmur Ün ile paylaşacak. “Çekimleri nisan ayında Bursa’da başlayacak yeni filmimiz ile setlere dönüyorum” diyen Aksoy “Değerli yapımcımıza, yönetmenimize, senaristimize, oyuncu kadromuza ve tüm set ekibine hayırlı olsun. Sinema projemiz sizlerin de beğenisiyle inşallah seri olarak devam eder, tüm ekip arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Kafaya çok takan biriydim

Aksoy, tedavi sürecinde Sonat Bahar‘a verdiği söyleşide “Bu nasıl olur’ dedim. Çok sağlıklı bir adamdım, alkol almıyorum, sigara içmiyorum, sürekli spor yapıyorum, kendini seven biriyim, yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Tek dezavantajım çok fazla düşünen, kafaya takan biriydim. İnsanları üzmeyeyim diye çok hassastım. Pandemi girdi araya, mesleğimle ilgili kaygılar yaşadım. Güzel bir projden çıkmıştım, üzerine katarak gitmek istiyordum ama gerçekleştiremedim. Bunlar içimde birikmeye başladı. Son üç sene bu gibi sorunlarla uğraşınca tetiklendi” diyerek hastalığa giden süreci anlatmıştı.

Genç yaşında kanser oldu, oyunculuğu bıraktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.