Kim Kardashian bu kez boşanma avukatı rolünde

Bu sene ‘American Horror Story’nin 12. sezonuna kendisi için yazılmış özel bir rolle katılan reality şov yıldızı Kim Kardashian oyunculuğu sevdi. Kardashian, kadın avukatların çalışma hayatlarını anlatacak yeni bir dizide, boşanma avukatı rolünde.

Kültür Sanat 6 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Kardashian yeni dizisinde bir boşanma avukatını canlandıracak.

Kim Kardashian dünyanın en ünlü reality şov yıldızı. Markalar onunla işbirliği yapmak için sıralarının gelmesini bekliyor, onu ve ailesini tüm dünyaya tanıtan reality şovları ‘Keeping Up with the Kardashians’ sezonlarca izleniyor, 350 milyondan fazla insan Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafı iştahla bekliyor. Yarattığı kozmetik ve giyim markalarıyla milyon dolarlık bir imparatorluk oluşturdu. Söyledikleri de, giydikleri de, yaptıkları da gündem belirliyor. Sosyal medya ve influencer dünyasının en büyük oyun kurucularından biri o.

Gücünün de farkında. Elinden geldiğince farklı kulvarlarda kendini ispat etmeye çalışıyor. Oyunculuk bunlardan biri. Birkaç yapımda küçük roller alan Kardashian bu senenin başında  oyunculuğa iyice merak salmış, ‘American Horror Story’nin 12. sezonunun kadrosuna katılmıştı. Kardashian oyunculuğa alışmış olsa gerek ki yeni bir dizi projesiyle yoluna devam edecek.

 

View this post on Instagram

style=”margin-left: auto;”>

Kardashian bir grup kadın avukatın çalışma hayatlarını anlatacak yeni bir dizide ekibin yöneticisi başarılı bir boşanma avukatı rolüyle ekranlara gelecek. Bu projede de ‘American Horror Story’nin yaratıcısı Ryan Murphy ile çalışacak. İsmi ve oyuncu kadrosunun tamamı açıklanmayan dizi Kardashian Ailesi’nin hayatını anlatan ‘The Kardashians’ adlı reality şovunu da yayınlayan Hulu’da yayınlayacak. Çekimlerin 2024’te başlayacağı duyuruldu.

En sonunda baro sınavını geçti

Bu rol Kardashian’ın oyunculukta emin adımlarla ilerlediğini göstermenin yanı sıra özel bir anlam daha taşıyor.  Zira Kim Kardashian avukat babası Robert Kardashian’dan etkilenerek 2018 yılında Kaliforniya’da hukuk eğitimi almaya başlamıştı. Amerikan hukuk sistemine göre avukat olmak için geçmesi gereken baro sınavlarında birkaç kez başarısız olan Kardashian sonunda sınavı başarıyla geçmeyi başardı. Ancak henüz resmi olarak avukat unvanı almadı.

Bir komedi filmi de yolda

Kardashian avukatlık kariyerini nasıl şekillendirecek bilinmez ama oyunculuk projelerine yoğunlaşmış durumda. Yeni Hulu dizisi dışında ‘Beşinci Tekerlek/ The 5th Wheel’ isimli komedi filminde hem yapımcı hem oyuncu olarak görev alacak.

Kim Kardashian'a övgüler: Zachary Quinto açık fikirliliğinden ve yeteneğinden etkilenmişKim Kardashian’a övgüler: Zachary Quinto açık fikirliliğinden ve yeteneğinden etkilenmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.