‘Kimler Geldi Kimler Geçti’den yeni fragman: Bu devirde ilişki zor!

Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. 9 Mayıs'ta Netflix semalarına inecek diziden bu kez bol ipuçlu bir fragman geldi.

Kültür Sanat 25 Nisan 2024

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Netflix’te yayımlanacak diziden yeni bir fragman daha geldi. Yeni fragman Sarıkaya’nın canlandırdığı avukat Leyla karakteri ve diğer karakterler hakkında daha çok ipucu veriyor.

Ece Yörenç’in senaryosunu kaleme aldığı, Bertan Başaran’ın yönettiği ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ ilişki, arkadaşlık, aşk ve modern zamanların ilişki sancısı konularını ele alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Sarıkaya’nın yanı sıra Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.

 

Yayıncı Netflix diziyi “heyecanı çok yüksek bir ‘aşşşırı aşk’ hikayesi” şeklinde duyurmuştu. ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ 9 Mayıs’ta Netflix semalarına inecek. Bu arada henüz ilk sezon izleyicilerle buluşmuş olmasa da yapım ikinci sezon onayını da kaptı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.