David Fincher’dan yeni gerilim filmi: ‘The Killer’

'Se7en', 'Gone Girl' ve 'Dövüş Kulübü' gibi filmlere imza atan David Fincher'ın 2007'den beri üzerinde çalıştığı 'The Killer'dan haberler var. Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı 'The Killer', prömiyerini Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirecek, 10 Kasım'da Netflix semalarına inecek.

Kültür Sanat 31 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Film, 10 Kasım'da Netflix izleyicileriyle buluşacak.

David Fincher’ın başrolünü Michael Fassbender’a teslim ettiği ‘The Killer’ filminden haberler var. Daha önce filmle ilgili çok fazla bilgi paylaşılmamıştı. Ancak nihayet ilk afiş ve fragman paylaşıldı. Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirecek film, Alexis Nolent ve Luc Jacamon’un çizgi romanının bir uyarlaması. Andrew Kevin Walker’ın senaryosunu yazdığı filmle, yönetmen gerilim türüne dönüş yapıyor.

16 yıldır bu projeye çalışıyor

‘Se7en’, ‘Gone Girl’, ‘The Social Network’ ve ‘Dövüş Kulübü’ gibi kült filmlere imza atan Fincher’ın 2007’den beri bu proje üzerinde çalışıldığı biliniyor. O dönemde başrol olarak Brad Pitt’in ismi geçiyordu. Şimdi Michael Fassbender’ın başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Tilda Swinton, Arliss Howard, Charles Parnell ve Sophie Charlotte da yer alıyor. Fassbender, filmde hem patronları hem de kendiyle savaşan, isimsiz bir katili canlandırıyor. Oyuncu, Fincher ile çalışmak için “büyük bir ayrıcalık ve onur” olarak nitelendirmişti.

Film, 10 Kasım’da Netflix semalarına inecek. Fincher’ın son Netflix filmi ‘Mank’, 2021’de sekiz dalda Oscar’a aday gösterilmiş iki Oscar ile eve dönmüştü.

Yönetmen Denis Villeneuve, 'Dune: 3'ün hayallerini kuruyorYönetmen Denis Villeneuve, ‘Dune: 3’ün hayallerini kuruyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.