Rocky’nin bilinmeyenleri: Stallone’nin hayatı belgesel oluyor

'Rocky' filminin yıldızı Sylvester Stallone'nin hayatı ve kariyeri bir belgesele dönüşüyor. 'Sly' isimli belgeselin yayınlanan fragmanından öğrendiğimiz kadarıyla oyuncunun kariyer yolculuğunun yanı sıra hayatındaki pişmanlıklarını da öğreneceğiz.

Kültür Sanat 7 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Son yıllarda popülerleşen biyografik belgesellere bir yenisi daha ekleniyor. Gözümüz aydın, Rocky’imiz Sylvester Stallone’nin hayatı belgesel oluyor. ‘Sly’ isimli belgesel, kariyerine ‘Rocky’, ‘Cehennem Melekleri’ gibi unutulmaz rollere imza atan Stallone’nun kariyerine ve özel hayatına odaklanacak.

Yıl sonunda Netflix’te yayınlanacak belgeselden bir fragman da paylaşıldı. Fragmanda, Stallone’nin açıklamalarının yanı sıra 80’li yıllara ait arşiv görüntüleri görülüyor. Aksiyon filmlerinin usta oyuncusu “Pişmanlıklarım var mı? Evet, elbette var” diyor. Belli ki belgesel boyunca bu sorunun yanıtlarını verecek.

Bir diğer aksiyon filmi yıldızı Arnold Schwarzenegger’in kariyerine ve hayatına odaklanan ‘Arnold’ da geçen aylarda yayınlanmıştı. Belgeselde, Schwarzenegger ve Stallone arasındaki rekabet de gündeme gelmişti. Schwarzenegger ile dostlukları ve aralarındaki rekabetleri anlatan Stallone, meslektaşını övmüş üstünlüğü ona vermişti.

Stallone'den Schwarzenegger'e: Ejderhayla dövüşüp sadece bir yara bandıyla dönerStallone’den Schwarzenegger’e: Ejderhayla dövüşüp sadece bir yara bandıyla döner

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.