Klasik müziğin asi yıldızı Hauser İstanbul’a geliyor

Hauser, büyük bir dinleyici kitlesine sahip olduğu İstanbul'a geliyor. Geçen yıl da şehirde unutulmaz bir konser veren Hırvat çellist, 14 Ağustos akşamı Maximum Uniq Açıkhava’da müzikseverlerle buluşacak.

Kültür Sanat 12 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Çellonun popstarı yeniden İstanbul’a geliyor. Geçen yıl kasım ayında Ülker Arena’da konser veren Hauser özlemi bu kez kısa tutuyor. Hırvat virtüöz 14 Ağustos’ta Maximum Uniq Hall’da müzikseverlerle buluşacak. Charm Music Türkiye organizasyonuyla performans sergileyecek müzisyenin konser biletleri Passo’da satışta.

Hauser bir yıl dolmadan yeniden İstanbul’da

1986 yılında Dalmaçya’nın turistik ve tarihi kenti Pula’da dünyaya gelen Hırvat müzisyen Çaykovski’den Lady Gaga’ya veya Shostakovich’ten Shakira’ya geniş bir repertuvara sahip. Bugüne kadar Andrea Bocelli ve Red Hot Chili Pappers gibi farklı isimlerle ortak projelere imza atan Hauser video serisi ‘Alone Together’ ile de ses getirmişti.

Dünya çapında bir milyar dinlenme ve dört milyar video görüntülemesini aşan Hauser dünyanın dört bir yanında sıkı bir dinleyici kitlesine sahip. Sanatçının 2020 yılında çıkardığı ve büyük beğeni toplayan ‘Classic”in devamı niteliğindeki en yeni albümü ‘Classic II’ ile de çellodaki yeteneğini gözler önüne seriyor. 18 parçadan oluşan albümde sanatçıya Londra Senfoni Orkestrası eşlik ediyor. 19 Nisan’da yayınlanacak albümden yayınlanan ‘Emmanuel’ şimdiden çok ses getirdi. Hırvat müzisyen bu albümünün tanıtımı kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Söylenmedi hiç sana lâyık şarkılar Oscar'dan önceSöylenmedi hiç sana lâyık şarkılar Oscar’dan önce

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.