‘Kolpaçino 4 4’lük’ten rekor! Serinin en çok izlenen filmi oldu

Şafak Sezer'in komedi serisi 'Kolpaçino'nun yeni filmi seride rekor kırdı. 'Kolpaçino 4 4'lük' gösterimdeki üçüncü haftasının sonunda toplam 1 milyon 698 bini kişi tarafından izlenerek serinin en çok izlenen filmi oldu

Kültür Sanat 8 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı ‘Kolpaçino 4 4’lük gösterime girdiğinden bu yana gündemde. Üç haftadır sinemalarda gösterilen film serinin de en çok izlenen yapımı olmayı başardı ve toplam 1 milyon 698 bin 157 seyirciye ulaştı. Öte yandan yarıyıl tatilinin de etkisiyle geçen hafta sonu ‘Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör’ 205 bin izleyiciyle gişede bir numarada yer aldı.

Kolpaçino bu hafta ilk üçte

Gupse Özay ve Onur Gürçay’ın başrollerini paylaştığı ‘Lohusa’ da geçen hafta sonunun en çok izlenen yapımlarından bir diğeri oldu. 203 bin 688 kişinin izlediği film listede ikinci sırada yer alırken ‘Kolpaçino 4 4’lük’ üçüncü haftanın sonunda üçüncü sıraya yerleşti. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ve başrolünde Ahmet Kural’ın yer aldığı ‘Efsane’ gösterime girdiği ilk hafta sonu 80 bin 578 kişi tarafından izlendi. Mustafa Kotan’ın yönettiği ‘Kardeş Takımı’ listenin beşinci sırasında yer alırken 54 bin 429 kişi tarafından film izlendi.

Yerli yapımların daha çok ilgi gördüğü bu dönemde listenin altıncı sırasında tartışmalara neden olan bir film yer aldı. ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ 38 bin 235 sinemasever tarafından izlendi. Açılan davadan sonra filmin gösterimden kaldırılması kararının sonuçları merakla beklenirken yapım sinemalarda ilgi görmeye devam ediyor. Listenin yedinci sırasında da yerli bir yapım yer aldı. Beyza Alkoç’un romanından uyarlanan ‘3391 Kilometre’ filmini geçen hafta sonu 25 bin 118 kişi izledi. Sekizinci sırada yer alan animasyon yapım ‘Ördeklerin Göçü’nün izleyici sayısı ise 14 bin 773. Dua Lipa’nın bu kez oyuncu olarak karşımıza çıktığı ‘Argylle: Gizli Casus’u ise 13 bin 91 kişi izledi. Listedeki tek yabancı yapım olan filmi 11 bin 557 sinemaseverlerin izlediği ‘Atatürk 1881-1919 (2. Film)’ takip etti.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Türk filmleri coşkusuFragmanlı Vizyon Raporu: Türk filmleri coşkusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.