Oscar Ödülleri 10 Mart’ta, sunucu ise Jimmy Kimmel

2024 Oscar Ödülleri, tecrübeli bir isme emanet. Komedyen Jimmy Kimmel bu sene 96. düzenlencek törene dördüncü kez ev sahipliği yapacak. Tören, 10 Mart 2024 Pazar günü Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek.

Kültür Sanat 17 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Jimmy Kimmel/Twitter

2024 Oscar Ödülleri, tecrübeli bir isme emanet. Komedyen Jimmy Kimmel bu sene 96. düzenlencek törene dördüncü kez ev sahipliği yapacak.

Kimmel Oscar sunuculuğu konusunda tecrübeli biri. Görevi boyunca bazı krizlere de şahit oldu.  Daha önce 2017, 2018 ve 2023 yıllarında töreni sunan Kimmel’ın en unutulmaz anı 2017’deydi. O sene, En İyi Film ödülü açıklanırken zarflar karışmış, ‘Moonlinght’a verilen ödül ‘La La Rand’ olarak duyurulmuştu.

Kimmel 2024 Oscar Ödülleri’ni sunacağının duyurulmasının ardından “Her zaman Oscar Ödülleri’ni dördüncü kez sunmayı hayal ettim” açıklaması yaptı.  2024 törenlerinde görev alacak tecrübeli tek isim Kimmel değil. Komedyenin eşi ve yazar Molly McNearney de üst üste ikinci yıl üst üste yönetici yapımcı olarak görev yapmak üzere törene dönüyor.

Akademi başkanı Bill Kramer de duyurunun ardından “Jimmy’nin sunuculuğa, Molly McNearney’nin de yönetici yapımcı olarak dönmesinden heyecan duyuyoruz” açıklaması yaptı.

96. Oscar Töreni 10 Mart 2024 Pazar günü Dolby Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

İlker Çatak'ın 'Öğretmenler Odası', Almanya'nın Oscar adayıİlker Çatak’ın ‘Öğretmenler Odası’, Almanya’nın Oscar adayı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.