Köprüde Buluşmalar’da pişer festivale düşer

42. İstanbul Film Festivali kapsamında sinema sektörünü desteklemek için verilen 'Köprüde Buluşmalar' ödülleri sahiplerini buldu. Anadolu Efes Ödülü'nü 'Yeni Şafak Solarken' projesi kazanırken CNC Ödülü'ne 'Bir Daha Asla!' projesi değer görüldü.

Kültür Sanat 17 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

42. İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar atölyelerinde ödüller sahiplerini buldu. Anadolu Efes’in ana destekçisi olduğu Köprüde Buluşmalar’da bu yıl 14 uzun metraj ve beş belgesel film ile dört film projesinin sunumları yapıldı. Ayrıca post-prodüksiyonu devam eden altı uzun metraj ve iki belgesel filmin endüstri profesyonellerine gösterimleri 12-13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

‘Güzel Bir Gece’ iki ödül aldı

Yapılan değerlendirmede Work in Progress Ödülleri açıklandı. Anadolu Efes Ödülü’nü ‘Yeni Şafak Solarken’ projesi kazandı. Mattepost Post-Prodüksiyon Ödülü’ne ‘Berna’ değer görüldü. Başka Sinema Dağıtım ve Tanıtım Ödülü ile Fragman House Ödülü’nün sahibi ‘Güzel Bir Gece’ oldu. Daire Creative Görsel Tasarım Ödülü’ne ‘Suyun Yüzü’, Dae Özel Destek Ödülü’ne ‘Mor Menekşeli Kadınlar’ değer görüldü.

Film Geliştirme Atölyesi Ödülleri gelirsek. CNC Ödülü ‘Bir Daha Asla!’, Köprüde Buluşmalar Ödülü ‘Memento Non Mori’, Mattepost Post-Prodüksiyon Online Ödülü ‘Deniz Ne Kadar Güzel’, ‘Melodika Ses Ödülü ‘Bekes’, Postbıyık Ses Post-Prodüksiyon Ödülü ‘Fifth Eye’ya verildi.

 

10'un ağına takılanlar: Sanat İstanbul'un havasını güzelleştirdi10’un ağına takılanlar: Sanat İstanbul’un havasını güzelleştirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.