Kraliçenin rönesansında ikinci perde: Beyonce’den yeni albüm geliyor

Kraliçe hiç vakit kaybetmeden geri dönüyor. Grammy ödüllü şarkıcı Beyonce hafta sonundaki Super Bowl etkinliğinde yeni albümünü duyurdu. 2022'de yayınladığı 'Rönesans' albümünün devamı niteliğindeki albüm 29 Mart'ta yayınlanacak.

Şarkıcı başka bir sürpriz daha yaptı. Albümde de yer alacak 'Texas Hold 'Em' ve '16 Carriages' adlı iki yeni şarkısını yayınladı.

Kültür Sanat 13 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Bir country albümü şeklinde tanımlanan proje 29 Mart'ta piyasaya sürülecek.

Amerikan futbolunda sezonun en büyüğünün belirlendiği Super Bowl gerçekleşti. Bu etkinlik sıradan bir futbol maçından çok daha fazlası, dünyanın en çok izlenen spor müsabakalarından biri. Sahne şovlarıyla meşhur etkinlik reklam verenler ve etkinliğe katılan ünlü isimler için de büyük bir fırsat.

2024 Super Bowl’u da yine şanına yakışır haber ve duyurulara vesile oldu. Beyoncé eşi Jay-Z ve kızları Blue Ivy ve Rumi ile birlikte Las Vegas’taki Super Bowl’daydı. Etkinliğin devre arasındaki reklamlardan biriyle yeni albümünün müjdesini verdi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Bir country albümü olarak tanımlanan proje 29 Mart’ta piyasaya sürülecek. Yeni albüm Grammy ödüllü şarkıcının 2022’de ‘Rönesans’ albümünün devamı ‘Perde II’ olacak. Beyonce cephesinden gelen haberler bununla da sınırlı değil; şarkıcı hiç vakit kaybetmedi, reklamın hemen ardından ‘Texas Hold ‘Em’ ve ’16 Carriages’ adlı iki yeni şarkı yayınladı.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Yeni albüm country müzik temalı olacak

Beyoncé her ne kadar R&B türündeki şarkılarıyla bilinse de country müziğe yabancı değil. 2016 yayınladığı Lemonade’deki ‘Daddy Lessons’ şarkısı bu türün esintilerini taşıyordu. Şarkıcının geçen sene yayınladığı ‘Rönesans’ albümü ise Amerikan kültürüne bir saygı duruşu olarak tanımlanmıştı. Albüm 2023’te en iyi dans/elektronik müzik albümü dahil dört Grammy kazanmıştı. Devam albümünün country müzik temalı olacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Paylaşılan şarkılar da bu iddiaları doğruladı.
Albümde de yer alacağı açıklanan iki yeni şarkıyı dinlemek isteyenler buyursun.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.