Küheylan bir yılda 30 bin izleyiciye ulaştı

'Küheylan' sahnede birinci yılını kutluyor. Bu süre zarfında 25 kez sahnelenen 'Küheylan’ı bugüne kadar 30 bin kişi izledi. Gösterilerine kapalı gişe devam eden tiyatro oyunu,görkemli prodüksiyonu ve çarpıcı hikayesiyle 24 Şubat'ta da sahnede.

Kültür Sanat 16 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Küheylan bir yılda 25 kez sahnelendi.

Peter Shaffer’ın gerçek bir hikayeden esinlenerek kaleme aldığı Küheylan büyük ilgi görmeye devam ediyor. 1970’li yıllarda itibaren hem Türkiye’de ve hem dünyanın çeşitli ülkelerinde sahnelenen oyun yeni prodüksiyonuyla bir yıldır kapalı gişe. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımıyla sahneye taşınan oyun 25. temsilini geride bıraktı. Bir yıl içinde bu gösterimlerde 30 bin tiyatro severle buluşan oyun 24 Şubat’ta bir kez daha sahnede.

Küheylan’ın başrolünde Kerem Alışık var

İzleyicinin yoğun ilgisiyle sahnelenmeye devam eden “Küheylan”ın başrollerinde Kerem Alışık (Martin Dysart), Emir Özden (Alan), Hatice Aslan (Dora), Devrim Nas (Frank), Açelya Devrim Yılhan (Hesther), Gizem Katmer (Jill), Dilara Ük (hemşire), Bertan Dirikolu (Dalton), Sercan Batık (atlı) ve Oğuzhan Keskin (Maya) yer alıyor.

Tutkularının esiri olup gerçekleştirdiği korkunç bir olaydan ötürü hastaneye yatırılan 17 yaşındaki Alan Strang (Emir Özden) ile onu analiz eden ve iyileştirmeye çalışan psikiyatrist Martin Dysart’ın (Kerem Alışık) hikayesini konu aldığı oyun Barış Erdenk’in rejisi ile sahneleniyor. Oyunun biletlerine Biletix, Biletinial ve Passo’dan ulaşmak mümkün.

İstanbul Müzik Festivali'nden 'kökler'e selamİstanbul Müzik Festivali’nden ‘kökler’e selam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.