Kültür Masası’nda bu hafta: Depremzedenin kitap isteği, Karaca’nın gerçek gözyaşları…

10Haber Kültür Sanat ekibinin sohbet programı Kültür Masası'nda bu hafta 6 Şubat'ın yıldönümünde, sanatın depremzedelerin hayatını nasıl etkilediği, Cem Karaca'nın filminin gösteriminin iptali, Taylor Switt'in hedef haline getirilmesi konuşuldu!

Kültür Sanat 9 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

6 Şubat’ın yıldönümü öncesinde 10Haber ekibi olarak Antakya’daydık… Depremzedelerin kitap ihtiyacı olduğuna da bizzat şahit olduk. Toplumsal kırılma anlarında sanatın nasıl iyileştirici gücü olduğu pandemide ortaya çıkmıştı, deprem sonrasında yine sanata iş düşüyor.

Masa da masaymış!

10Haber Kültür Sanat servisi olarak haftada bir gün kültür sanat gündemini sizlere aktarmak istediğimiz Kültür Masası sohbet programında ilk konu olarak bunu konuştuk. Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin gösterimden kaldırılması ise bir başka konu başlığımız.

Oradan Taylor Swift’e geçtik. ABD Başkan adaylarından Trump Switf’i hedef haline getirdi. Peki niye? Konu ciddi çünkü Switf’in seçimi etkileyecek bir hayran kitlesi var.

Pekinel Kardeşler’in Uluslararası Klasik Müzik Ödülleri’nda Yaşam Boyu Başarı Ödülü alacak olması da son konumuz.

Gelen eleştiriler ve tavsiyeler üzerine masaya çok konu almadık. Yorum ve kıymetli eleştirileriniz bizim için önemli. Onlardan bizi mahrum bırakmazsanız seviniriz. İyi seyirler efendim.

Kültür Masası'nda bu hafta: Ayasofya'dan girdik Kızıl Goncalar'dan çıktık!Kültür Masası’nda bu hafta: Ayasofya’dan girdik Kızıl Goncalar’dan çıktık!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.