Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence’ın sinirlerini bozmuş

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence 2021 yapımı 'Don't Look Up' filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio'dan şikâyetçi. Variety'ye röportaj veren Lawrence'ın şikâyetçi olduğu tek isim DiCaprio da değil. Ünlü oyuncu benzeri şekilde Timothée Chalamet'yi sinir bozucu buluyormuş.

Kültür Sanat 13 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Jennifer Lawrence, Akademi Ödülleri tarihinde Oscar kazanan en genç ikinci oyuncu oldu.

Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence’tan rol arkadaşlarına dair şaşırtan bir itirafta bulundu. Özellikle ‘Umut Işığım’, ‘Joy’ ve ‘Açlık Oyunları’ filmlerindeki performansıyla büyük bir hayran kitlesi yakalayan Lawrence, Leonardo DiCaprio ve Timothée Chalamet’ye tepkili olduğunu belirtti. 2021 yapımı ‘Don’t Look Up’ filminde başrolü paylaştığı iki aktör hakkında konuşan Lawrence, çekim anlarını sinir bozucu bulduğunu ifade etti.

Rol arkadaşlarından şikâyetçi

Leonardo DiCaprio ve Timothée Chalamet ile birlikte çalışan oyuncu, DiCaprio ve Chalamet yüzünden hayatının en sinir bozucu gününü geçirdiğini söyledi. Stephen Colbert’ın gece programına katılan Lawrence, en çok da filmde üçünün de bir arada yer aldığı bir sahneden şikâyetçi.

Programda Colbert’in sorularını yanıtlayan Jennifer Lawrence, çekim günü rol arkadaşlarının kendisini deliye döndürdüğünü söyledi. Timothée Chalamet’nin heyecanlı tavırlarının yanı sıra DiCaprio’nun yol boyunca dinlemeyi seçtiği şarkılar Lawrence’ın ruhsal olarak zor anlar yaşamasına neden olmuş. Post-truth tartışmalarının gündemde olduğu bir dönemde izleyiciyle buluşan film epey ses getirmişti. Filmde dünyaya yaklaşan ve tüm insanları riske atan dev bir meteorun hikâyesini hicivli bir biçimde anlatılıyordu.

Metropolitan Müzesi tüm koleksiyonunu araştıracak: Hani bunun ilk sahibi?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.