Lisa Marie Presley’in ölüm nedeni belli oldu

Lisa Marie Presley'in ölüm nedeni belli oldu. Bir süre önce kilo vermek için bıçak altına yatan müzisyen oluşan komplikasyon nedeniyle hayatını kaybetti. 12 Ocak'ta ölen 1968 doğumlu müzisyen, üç yıl önce intihar eden oğlunun yanına defnedilmişti.

Kültür Sanat 15 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Lisa Marie Presley, vefatından iki gün önce Altın Küre Ödül Töreni'ne katılmıştı.

Lisa Marie Presley’in ölüm sebebi belli oldu. Los Angeles’taki adli tıp kurumu, rock’n’roll efsanesi Elvis Presley’in tek çocuğu kıznın bağırsak tıkanıklığı nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Babası gibi müzisyen olan ve 12 Ocak 2023’te hayatını kaybeden ünlü isim, birkaç yıl önce geçirdiği zayıflama ameliyatının kompikasyonlarını yaşadığı ifade edildi. Perşembe günü, adli tıp kurumu müzisyenin doğal nedenlerle öldüğüne karar verdi ve kalp durmasının ince bağırsak tıkanıklığından kaynaklandığını söyledi.

Bir süre önce daha hızlı kilo vermek için cerrahi operasyon geçiren Lisa Marie Presley, bu tür ameliyatlarda yaşanması muhtemel bir komplikasyon nedeniyle hayatını kaybetti. Uzmanlar bu tür durumlarda hastanın fazla ağrı çektiğini belirtiyor.

Lisa Marie Presley oğlunun yanına defnedildi

54 yaşında hayatını kaybeden Lisa Marie Presley, son olarak 10 Ocak’ta Altın Küre Ödül Töreni’nde görüntülenmişti. Yerel yetkililer, ilk yardım ekibinin müzisyenin Los Angeles’taki evine müdahale için gittiğini ancak ünlü ismi kalbi durmuş bir şekilde bulduğunu açıklamıştı. Şarkıcı ve söz yazarı olan Presley, 2020 yılında intihar eden oğlu Benjamin Keough’un yanına defnedildi. Müzisyenin vefatı sonrası miras sorunları yeniden gündeme taşınırken annesi Pricilla Presley mevcut vasiyetnameyi kabul etmediğini ilân etti.

1968 doğumlu Lisa Marie Presley, babasının izinden gidip müzisyen olmayı seçmişti. Kariyeri boyunca üç albüm yayınlayan sanatçı, Danny Keough, pop müziğin kralı Michael Jackson, aktör Nicolas Cage ve müzisyen Michael Lockwood ile evlilikler yaşamıştı.

Taylor Swift rekor kırmaya doymuyorTaylor Swift rekor kırmaya doymuyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.