Londra’da ortalık toz Duman

Duman bu akşam Londra'da hasret giderecek. En son 2019'da kentte konser veren topluluk sevilen şarkılarıyla Indigo at the O2 Arena'da. İngiltere dönüşü grup İstanbul ve Antalya'da da iddialı konserlerle seyirci karşısında olacak.

Kültür Sanat 26 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Duman Londralı müzikseverlele buluşuyor.

Türk rock müziğinin en önemli temsilcilerinden Duman, Londra’ya çıkarma yapıyor. Çeyrek asıra yaklaşan birliktelikleriyle rock müziğe damga vuran topluluk Londra’nın güneyinde yer alan ünlü konser mekânı Indigo at the O2 Arena’da sahne alacak. Bir yandan Türkiye genelinde konserler vermeye devam eden Duman’ın bu akşam Londra’da gerçekleşecek bu özel buluşmasının başlangıç saati ise 20.00.

Duman üyeleri bir süredir solo performansları ve albüm çalışmalarıyla dikkat çekerken bir yandan da ekip halinde ilk günkü tutkuyla konserler vermeye devam ediyor. Önceki yıllarda da Londra’da müzikseverlerle buluşan Duman, kentin en prestijli mekânlarından birinde sevilen şarkılarını seslendirecek. Londra’nın ünlü mekânında daha önce Mor ve Ötesi, Sıla, Koray Avcı, Sibel Can ve Berkay gibi isimler de sahne almıştı.

Londra dönüşü Türkiye mesaisi

Bu akşam tam kadro Londra’da müzikseverlerle buluşacak olan Duman’ı İngiltere dönüşü üst üste konserler bekliyor. Duman, 28 Nisan’da İStanbul’da 30 Nisan’da da Antalya’da hayranlarıyla buluşacak.

Mahsun Kırmızıgül Royal Albert Hall’da

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.