Deadpool ve Wolverine, izin için Madonna’nın huzuruna çıktı

Ryan Reynolds ile Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı 'Deadpool ve Wolverine' filmine geri sayım başladı. İki oyuncu bir şarkıyı filmde kullanmak için Madonna'dan izin aldı. Madonna'dan onaylı film 24 Temmuz'da vizyona girecek.

Kültür Sanat 22 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Deadpool ve Wolverine arasındaki yeni karşılaşma merakla bekleniyor.

Filmin başrol oyuncuları Reynolds ile Jackman şarkıcının ikonik parçası ‘Like A Prayer’ı filmde kullanmak için Madonna’dan izin istemeye gitti. Yönetmen Shawn Levy ile birlikte pop müziğin kraliçesini Madonna’yı ziyaret eden ikiliden Reynolds “Şarkıyı filmde kullanmamız büyük bir olaydı. Madonna’yı ziyaret ettik, onunla tanıştık. Şarkıyı nasıl, nerede ve neden kullanacağımızı ona açıkladık. Bu tanışma anının ‘Hayatının en heyecanlı anlarından biri olduğunu’ söyledi” dedi. Öğrendik ki Madonna, Reynolds’a rolü hakkında da tavsiyeler vermiş. “Madonna’nın bazı tavsiyelerde de bulunduğunu” ekleyen aktör “Madonna ‘Bunu şurada şöyle yapmalısın’ dedi ve nokta atışı tavsiyelerde bulundu” dedi.

Bir başka deyişle Madonna onaylı ‘Deadpool ve Wolverine’ diyebiliriz film için.

Shawn Levy’nin yönettiği filmde Reynolds bir kere daha başrolü üstlenecek. Ancak filmin en büyük sürprizi Hugh Jackman’ın oynadığı Wolverine/Logan karakteri olacak. Sürpriz diyoruz zira Jackman, X-Men’in 2000 yapımında Wolverine rolünü oynamış ve Wolverine filmlerinde bunu defalarca tekrarlamıştı, filmler 2017’de ‘Logan’ın vizyona girmesiyle sona ermişti.

Film ABD’den iki gün önce 24 Temmuz’da Türkiye’de gösterime girecek. Marvel tutkunlarının merakla beklediği filmden önce Londra’da sınırlı katılımlı bir gösterim gerçekleşti. Gelen ilk yorumlar izleyicileri mutlu edecek türden. Bakalım Madonna da filmi beğenecek mi…

'Deadpool & Wolverine ilk izleyenleri büyüledi: Bayıldık‘Deadpool & Wolverine ilk izleyenleri büyüledi: Bayıldık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.