Madonna: Çocuklarım sayesinde hayattayım

Madonna geçen ay geçirdiği ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmış, uzun zamandır planlanan dünya turunu ertelemişti. Şarkıcı, hayatta kaldığı için şanslı olduğunu düşünüyor. Ayrıca bu süreçte çocuklarına teşekkür ediyor. Zira hiç görmediği bir yönlerini görmüş.

Kültür Sanat 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Madonna

Madonna geçen ay geçirdiği ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle 24 Haziran’da hastaneye kaldırılmış, ardından evde dinlenmesi şartıyla taburcu edilmişti. Şarkıcı, kariyerinin bir kutlaması niteliğindeki turnesini de ertelemek zorunda kalmıştı.

‘Hayatta kaldığım için şanslıyım’

Şarkıcı, bir aylık tedavi sürecinin ardından sağlık durumuna ve hastalık dönemine ilişkin konuştu. Hayatta olduğu için şanslı olduğunu söyledi. Instagram hesabından paylaştığı bir gönderide arkadaşları, meslektaşları ve ailesine destekleri için teşekkür etti. Madonna’nın paylaştığı Instagram gönderisinde, altı çocuğundan Lourdes Leon ve David Banda ile çekilmiş fotoğrafları da vardı. Madonna bu süreçte “en iyi ilaçları” olarak tanımladığı çocuklarının daha önce hiç görmediği bir yönüyle karşılaştığını da söyledi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

‘Çocuklarımın hiç görmediğim yönlerini fark ettim’

“Aile ve arkadaşlardan gelen sevgi en iyi ilaçtır. Hastanede geçen bir aylık süreçten sonra geriye dönüp düşünebiliyorum. Bir anne olarak çocuklarınızın ihtiyaçlarına ve sürekli devam eden verme çabalarına çok fazla kapılabilirsiniz… Ama işler zorlaştığında, çocuklarım gerçekten yanımda oldular. Onlarda daha önce hiç görmediğim bir yan gördüm. Bu fark yarattı. Aynı şekilde, arkadaşlarımın sevgi ve desteği de çok değerliydi.”

Şarkıcının ertelenen ‘Celebration’ turunun Kuzey Amerika tarihleri değişti. Kariyerinin 40. yılını kutlamayı amaçlayan tur 15 Temmuz’da Kanada’da başlayacaktı. Ancak planlar değişti. Tur Avrupa’dan başlayacak. İlk konser, 14 Ekim’de Londra gerçekleşecek.

Aykırı, deli dolu ve daha fazlası: Mick Jagger 80 yaşındaAykırı, deli dolu ve daha fazlası: Mick Jagger 80 yaşında

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.