Margot Robbie ve Greta Gerwig Barbie filmindeki bir sahne için Mattel’i ikna etmiş

Barbie bebeğin üreticisi Mattel’in başkanı, filmdeki 'Barbie' karakterini içeren bir sahnenin marka imajına zarar vereceği endişesiyle Margot Robbie ve Greta Gerwig ile tartışmak üzere Londra’ya gitmiş. Neyse ki Robbie ve Gerwig geri adım atmamış, sahneyi canlandırıp herkesi ikna etmeyi başarmış.

Kültür Sanat 29 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Greta Gerwig’in ‘Barbie’ filmine sayılı günler kala filmlere ilgili içeriklere daha fazla maruz kalmaya başladık. Bu yeni bilgiler, kapalı kapılar ardında yapılan konuşmaları da öğrenmemiz anlamına geliyor… Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı filmle ilgili gelen son bilgi bir hayli şaşırtıcı.

TIME dergisine konuşan yönetmen Gerwig, Barbie bebeğin üretici firması Mattel’in filme onay vermesi hakkında en başından beri endişeleri olduğunu itiraf etti. Hatta Barbie rolündeki Robie de “Senaryoyu gördüğümde, ‘Buna asla izin vermeyecekler. Gerçekten sınırları zorluyor'” diye düşündüğünü itiraf etmişti.

Tartışmalı sahne canlandırıldı

Ve bu endişeleri de haksız yere değilmiş. Mattel başkanı ve COO’su Richard Dickson, açıklanmayan bir sahneyle ilgili itiraz etmek için Gerwig ve Robbie ile görüşmeye Londra’ya gitmiş. Dickson sahnenin, marka imajını zedeleyeceğini düşündüğünü söyleyince söz konusu sahne canlı olarak oynanmış. Ayrıca Robbie, yaptıkları ilk toplantıda markanın mirasına saygı duyacaklarını ama belirli şeyleri göz ardı etmezlerse başkalarının bunları dile getireceğini vurgulamış.

Film 21 Temmuz’da vizyona girdikten sonra tartışmaya neden olan sahneyi öğrenebilecek miyiz, bakalım. Ancak tüm bunlar gösteriyor ki yaklaşan ‘Barbie’ filmi, dünyanın en ünlü bebeğini övgü niteliğinde bir film olmaktan çok daha fazlası olacak.

Ken'den kiralık: Malibu sahil manzaralı, bol pembeli Barbie eviKen’den kiralık: Malibu sahil manzaralı, bol pembeli Barbie evi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.