Ken’den kiralık: Malibu sahil manzaralı, bol pembeli Barbie evi

Barbie'nin Malibu'daki rüya evi iki günlüğüne hayranlarına kapılarını açıyor. Yenilenmiş haliyle Airbnb üzerinden kiralanan ev, misafirlere yaklaşmakta olan Greta Gerwig imzalı 'Barbie' filmi öncesinde unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Üstelik ücretsiz, çünkü Ken matematik bilmiyormuş!

Kültür Sanat 28 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
'Barbie' filminin tanıtım kapsamında Ken'in ağzından yazılmış bir ilanla Airbnb'den satışa sunulan bir ev ilanı açıldı.

Etrafımız pembeleşiyor, gözümüz takvim yapraklarının değişmesini izliyor çünkü Margot Robbie ve Ryan Gosling’li Greta Gerwig’in ‘Barbie’sine kavuşmamıza çok az kaldı. İstikamet önce sinema salonları, sonra -bu sözümüz, imkanı ve hayal gücü yeterince geniş ve şanslı olanlara- Malibu!

Barbie ve Ken gibi hissetmek mümkün

Gelen yeni bir duyuruyla dünyanın dört bir yanındaki ‘Barbie’ fanlarına açık çağrı yapıldı, ikonik bebeğin Malibu’daki ‘Rüya Evi’ yenilenmiş haliyle Airbnb üzerinden yeniden kiralanabilecek. Güneşli Malibu’da, deniz kıyısındaki malikane, Temmuz ayında hayranlara unutulmaz bir deneyim sunmak için 17 Temmuz’da ilan açacak. Misafirler 21 Temmuz ve 22 Temmuz 2023 tarihlerinde, yanlarında getirecekleri bir misafirle evde konaklayabilecek.

Evde, üç katlı ve özel bir sinema salonu, hobi odası, açık hava disko dans pisti, spa küveti ve sonsuzluk havuzu bulunuyor.

Yenilenen ev, Barbie pembesiyle donatılmış halde ama bu kez Barbie’nin erkek arkadaşı Ken’in enerjisi de kendini hissettirecek.  Konaklayan misafirler, Ken’in gardrobuna göz atma fırsatının yanı sıra, açık hava diskosunda dans edebilecek ya da patenler ve sörf tahtalarından oluşan özel eşyaları kullanma fırsatı da elde edecek.

Ken matematik bilmediği için ev ücretsiz!

Üstelik tüm bu deneyim ücretsiz yaşanabilecek. İlanda açıklamada “Tüm konaklamalar ücretsiz olacak çünkü Ken, Barbie’nin Malibu DreamHouse’unun bir fiyatını belirlemeyi başaramadı – sonuçta Ken’in işi plaj, matematik değil!” ifadelerine yer verildi. Yani misafirlerin işi tam anlamıyla şansa kalmış halde. Evin ziyaretçilere açılması da elbette Greta Gerwig’in yazdığı ve Noah Baumbach’ın ortaklaşa yönettiği ‘Barbie’ filminin tanıtımı kapsamında yapılan hamlelerden biri. ‘Barbie’ 21 Temmuz’da vizyona girecek.

Barbie, sadece bir Barbie değildirBarbie, sadece bir Barbie değildir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.