Melike Şahin’den iki yıl sonra ilk şarkı; Dilhan Şeşen’den ilk albüm

Müzik dünyası hafta sonuna oldukça bereketli girdi. Türkiye'nin iki güçlü sesi yeni çalışmalarını dinleyiciyle paylaştı. Melike Şahin iki yıllık aranın ardından yeni teklisini yayınlarken Dilhan Şeşen de ilk albümünü dinleyiciyle buluşturdu.

Kültür Sanat 15 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Melike Şahin ve Dilhan Şeşen müzikleriyle haftanın öne çıkan isimleri.

Müzik dünyası hareketli bir hafta sonu geçiriyor. Uluslararası arenada Metallica’nın yeni albümü konuşulurken Türkiye’de de ses rengiyle dikkat çeken ilk isimden yeni haberler var. İki yıllık bir aranın ardından yeni şarkısı ‘Pençe’yi dinleyiciyle buluşturan Melike Şahin ve ilk albümünü yayınlayan Dilhan Şeşen hafta sonu radarımızda.

Tam da pandeminin en sert döneminde dinleyicin ruhuna hitap etmeyi amaçlayan albümü ‘Mahrem’ ile büyük beğeni toplayan Melike Şahin, sessizliğini bozdu. İki yıldır yoğun bir konser programına sahip olan Melike Şahin, Zafer Tunç Resuloğlu ile birlikte besteledikleri şarkısı ‘Pençe’yi müzikseverlerle buluşturdu. Kısa sürede Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun aranan isimlerinden biri haline gelen ve her konseri kapalı gişeye dönüşen Melike Şahin, aşinası olduğumuz tarzının devamı niteliğindeki şarkısı ‘Pençe”ye klip de çekti. Nazlı Elif Durlu’nun yönettiği klip de izleyiciyle buluştu. ‘Diva bebe’ olarak da anılan Melike Şahin, yeni şarkısı sonrası konser programlarına da devam edecek.

Dilhan Şeşen’den ilk albüm

Müziğin hayatın tam merkezinde olduğu bir ailede doğup büyüyen Dilhan Şeşen ilk albümünü yayınlandı. Kaan Ceylani’nin prodüktörlüğünü üstlendiği ‘Kumdan İnşa Putlarla’ dün itibarıyla dijital platformlardaki yerini aldı. Çarşaf durgunluğunda bir okyanusa benzettiği albümden son yılların yükselen değeri alternatif sesleri bir araya getiren Dilhan Şeşen rock’tan elektroniğe dikkat çekici bir harman ortaya çıkarıyor. Yedi dakikalık uzunluğuyla ‘Hergele’ albümün çıkış parçası olma özelliği de taşıyor.

Hayali grubun şarkıları listeleri altüst ediyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.