Meltem Cumbul’dan yaz sürprizi: ‘She Said Yes’te rol alacak

Meltem Cumbul Netflix Almanya'nın yeni filmi 'She Said Yes'e konuk oluyor. Hamburg'tan İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesi olarak tanıtılan filmde Cumbul bir parti sahnesini renklendirecek, sahneye çıkıp şarkı söyleyecek.

Kültür Sanat 31 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Cumbul, 'She Said Yes’in hoş geldin partisinde şarkı söyleyecek.

Meltem Cumbul cephesinden haberler var. Oyuncu Hamburg’dan İstanbul’a uzanan bir yol hikayesini anlatan Netflix Almanya’da yayınlanacak ‘She Said Yes’e konuk olacak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cumbul filmin bir parti sahnesinde şarkı söyleyecek. Meltem Cumbul daha önce de yaz boyunca tatil yapmadan çalışacağını söylemiş, Mahsun Kırmızıgül’le bir film projeleri olduğunu duyurmuştu.

Cumbul yaz başında bu sezon tatil yapmadan çalışacağını açıklamıştı.

‘She Said Yes’ filmi O3 Medya’nın kurucusu Saner Ayar’ın yurt dışı pazarı için attığı önemli bir adım. Zira ilk kez Türk bir yapımcı Netflix Almanya’da yayınlanacak olan bir filme imza atıyor. Kadrosunda Serkan Çayoğlu, Nursel Köse, Cansu Tosun, Meral Perin ve Mehmet Ateşçi, Beritan Balcı ve Sinan Güleç’in yer aldığı filmin çekimleri Hamburg ve Kapadokya’dan sonra İstanbul’da devam ediyor. Hamburg sahnelerini Buket Alakuş’un çektiği, Ngo The Chau’nun yönettiği filmin senaryosunda ise İpek Zübert’in imzası var.

Hamburg ve Kapadokya’dan sonra İstanbul’da devam eden filmin çekimleri ağustos ortasında tamamlanacak.

Filmin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak çekimlerin yaz sonunda bitmesi planlanıyor. Filmin konusu neymiş diyenlere:

Hamburg’da yaşayan Mavi (Beritan Balcı) Türkiye’deki gösterişli akrabalarının varlığını öğrenince hayatı iki farklı kültürün çatışmasıyla hızla sallanmaya başlar. Birdenbire kocaman, çılgın bir aileye, otoriter bir büyükanneye ve köklerine dair tamamen yeni bir bakış açısına sahip olur. Mavi yaşadığı tüm değişimlerden sonra Hamburg’daki günlük yaşantısıyla İstanbul’daki göz kamaştırıcı dünyasını dengeleyebilecek mi? Yeni ailesine uyum sağlayabilecek mi, ya da uyum sağlamak istiyor mu gerçekten? Peki ya Mavi’nin erkek arkadaşı Can (Sinan Güleç) ile gelecek planlarına ne olacak?

Dijital platformlar artık cep yakıyorDijital platformlar artık cep yakıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.