Miley Cyrus binlerce insanın önünde şarkı söylemeyi sevmiyormuş

Bugüne kadar şarkıcı Miley Cyrus'u sahnede dinlemediyseniz, üzgünüz her şey için çok geç olabilir. İngiliz Vogue'un Mayıs sayısının kapak yıldızı Cyrus, verdiği röportajda konser vermek için daha küçük, daha samimi mekanları tercih ettiğini anlattı.

Kültür Sanat 23 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Miley Cyrus, Vogue İngiliz Mayıs sayısı kapak yıldızı olarak kameralar karşısına geçti.

Eğer günün birinde şarkıcı Miley Cyrus konserine giderseniz bunun büyük bir arenada olmayacağına emin olabilirsiniz. Zira görkemli sahne şovlarıyla tanınan şarkıcı, büyük mekanlarda sahne almaktan hoşlanmıyormuş.

İngiliz Vogue’un Mayıs sayısının kapak yıldızı Cyrus, verdiği röportajda konser vermek için daha küçük, daha samimi mekanları tercih ettiğini anlattı. Özellikle ailesi ve arkadaşlarının olduğu, küçük konserleri büyük stadyum konserlerinden daha çok sevdiğini söyledi. Son olarak 2014’te büyük bir arena konseri veren şarkıcı, bundan sonra büyük stadyumlarda konser vermeyeceğini de açıkladı:

“Yüz binlerce insan için şarkı söylemek sevdiğim bir şey değil. Seyirciyle aranızda bir bağlantı olmuyor, doğal değil ve güvende hissetmiyorum. Ayrıca çok yalnızlaştırıcı bir şey, çünkü yüz bin kişinin önündeysen yalnızsındır.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Cyrus son olarak ‘Endless Summer Vacation’ isimli albümünü yayınlamıştı. Albümün çıkış şarkısı ‘Flowers’ şarkısı, Spotify tarihinde bir milyar dinlenmeye ulaşan en hızlı şarkı olarak rekor kırmıştı.Yayınlandığı anda büyük ilgi gören şarkı, Amerikan Billboard listelerinde sekiz hafta boyunca zirvede kalmış ve İngiltere’de ardışık 10 hafta boyunca 1 numarada yer almıştı. Şarkı, “Kendimi en iyi ben sevebilirim, kendime çiçekler alabilirim” gibi sözleriyle öne çıkıyordu. Albüm büyük ilgi gördü ancak belli ki bu ilgi bile Cyrus’u kapsamlı bir turneye ikna etmeyi başaramadı.

Tom Odell yoğun istek üzerine yeniden İstanbul'a geliyorTom Odell yoğun istek üzerine yeniden İstanbul’a geliyor

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.