Sahte Nejat İşler hesabı Riyad’dan dönecek mi?

Adına açılan sahte hesapların paylaşımları nedeniyle rol aldığı dizi 'Aile' dizisi Arap dizi izleme platformundan kaldırılan Nejat İşler isyanda: "Eğer biraz vicdanınız varsa hesapları kapatın. Mahkemelik olmanızı istemem."

Kültür Sanat 1 Ocak 2023
Bu haber 2 yıl önce yayınlandı

Oyuncu Nejat İşler’in uzun zamandır mücadele ettiği bir konu var: Sosyal medyada kendisi adına açılan sahte hesaplar. Bu hesapların paylaştığı sözler ve özellikle kriz anlarında paylaştığı açıklamalar bugüne dek hep kafa karışıklığı yarattı, ancak bu kez işler büyüdü.

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptal edilmesinin ardından İşler adına açılan sahte hesapta Araplara küfür edildi. Bunun üzerine oyuncunun rol aldığı dizi ‘Aile’ dizisi Arap dizi izleme platformundan kaldırıldı. İşler de sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Necat İşler (@nctisler)

Sahte hesaplardan yapılan paylaşımların boyutunun çevresindekileri de rahatsız edecek boyuta geldiğini söyledi İşler, hesap sahiplerini uyardı:

“Sosyal medyada adıma hesap açıp ben yazıyormuşum gibi yazan tüm sahte hesaplara sesleniyorum. Önümüzdeki ilk iş gününe kadar hesapları kapatın lütfen. Zira ırkçı söylemler artık sadece bana değil çevreme de zarar vermeye başladı. Eğer biraz vicdanınız varsa hesapları kapatın. Mahkemelik olmanızı istemem.”

Platform Nejat İşler’in açıklamasından sonra diziyi tekrar yayın programına alıp almayacağı hakkında henüz açıklama yapmadı. Süper Kupa maçının iptal edilmesinin ardından Ortadoğu’da da geniş bir takipçi kitlesi bulunan oyuncu Hande Erçel ‘Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Atam’ notuyla paylaşım yapmış, paylaşımdan sonra Suudi Arabistan merkezli parfüm markası Laverne Hande Erçel ile milyonlarca liralık reklam anlaşmasına son vermişti.

Hande Erçel'den Atatürk paylaşımı: Suudi firma sözleşmeyi iptal ettiHande Erçel’den Atatürk paylaşımı: Suudi firma sözleşmeyi iptal etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.