Netflix’in son gözdesi: ‘Beef’

Netflix’in yeni bir gözdesi var: 'Beef'. Sosyal medyada Ali Wong ve Steven Yeun’u buluşturan ‘Beef’ hakkında olumlu yorumlar yükselirken, dizi Rotten Tomatoes'a da yüksek puanlı bir giriş yaptı. 10 bölümlük dizinin her bölümü 30 dakikadan oluşuyor.

Kültür Sanat 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Dizinin başrolünde Steven Yeun ve Ali Wong yer alıyor.

İki yabancı trafikte kavga etmeye başlar. Taraflardan biri bir başarısız müteahhit; diğeri kendini yoktan var eden şimdilerde mükemmel bir hayatı olan bir kadın. Bu kavga, sıradan bir kavga olmayacaktır elbette. İki tarafında hayatını değiştiren bir vesile diyelim şimdilik.

Bu hikayenin sonrasında nasıl devam edeceğini anlatan Netflix dizisi ‘Beef’ son günlerin en çok konuşulan dizilerinden biri. Yapımcılığını A24’ün üstlendiği bu kara komedide ‘The Walking Dead’ ve ‘Minari’deki rolleriyle tanıdığımız Steven Yeun ve komedyen, yazar ve oyuncu Ali Wong başrolü paylaşıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=AFPIMHBzGDs

Dizi geçen hafta Netflix semalarına indi. İlk günlerden izleyen ve ilk sezonu bitiren izleyicilerin büyük bir çoğunluğu diziden mutlu. Ayrıca, film eleştirilerinin, oyuncuların, yönetmenlerin, fragmanların ve sinema haberlerinin yer aldığı bir internet sitesi olan Rotten Tomatoes’ta da yüksek bir puan aldı. Bu haberi yazdığımız sırada siteyi kontrol ettik. eleştirmenlerin oylarıyla oluşturulan Tomatometre’da yüzde 99’luk puan alan dizinin izleyici incelemelerinden aldığı puan ise yüzde 92 idi.

Olumlu yorumlar yükselirken, ‘Beef’in önümüzdeki ödül sezonunda adını sık sık duyacağımızı tahmin etmek çok da güç değil. ‘Beef’ sevenler kervanına katılıp katılmayacağını merak edenler için not düşelim. Dizinin ilk sezonu, her biri 30 dakikadan oluşan 10 bölümden oluşuyor.

Belki Meclis'e bir film gelir: Nasipse VekilizBelki Meclis’e bir film gelir: Nasipse Vekiliz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.