Nuri Alço hastaneye kaldırıldı ama durumu iyi

Nuri Alço'dan endişelendiren haber. Evinde rahatsızlanan 73 yaşındaki oyuncu hastaneye kaldırıldı. Alço, halsizlik ve bulantı şikayetiyle gittiği hastanede tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Doktorlar Alço'nun sağlık durumunun iyi olduğunu söylüyor.

Kültür Sanat 7 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Türk sinemasında önemli aktörlerinden Nuri Alço dün öğlen saatlerinde yaşadığı Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı. Halsizlik ve bulantı şikayetleriyle hastaneye başvuran oyuncu tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. 73 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama kısa sürede geldi. İlk muayene sonrası doktorlar Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Nuri Alço’nun bilinci açık

Alço’nun bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada, “Sanatçı Nuri Alço Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız kan sulandırıcı (antikoagülan) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır” denildi.

26 Nisan 1951’de Eskişehir’de dünyaya gelen Nuri Alço, Türker İnanoğlu’nun da yönlendirmesiyle ilaç mümessilliğini bırakarak Yeşilçam’da kendisini göstermeye başladı. Bir süre mankenlik de yapan Alço, oyunculuk kariyerinde yakışıklı kötü adam rolüyle öne çıktı. 1974’te adım attığı sinema dünyasında kariyeri boyunca 60’tan fazla filmde rol alan oyuncu, son yıllarda dizi yapımlarında da izleyiciyle buluştu.

Hayvanlar alemine hoş geldiniz!Hayvanlar alemine hoş geldiniz!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.