O da geliyor! Kylie Minogue Bodrum’da konser verecek

Müziğin büyük yıldızı Türkiye'ye geliyor. Avustralyalı müzisyen Kylie Minogue, 5 Temmuz'da Bodrum'da konser verecek. 2015 yılında İstanbul'da da konser verne yıldız, bu kez bir otelin yaş günü için sahne alacak.

Kültür Sanat 29 Haziran 2024

Milyonlarca albüm satışı ve sayısız ödül. Ancak Kylie Minogue bunlardan da fazlası. Özellikle 1990’lardan itibaren yayınladığı şarkılarla büyük bir dinleyici kitlesi edinen müzisyen bu yaz Türkiye’ye gelecek isimler arasına katıldı. Avustralyalı müzisyen 5 Temmuz’da Bodrum’da sahne alacak. Mandarin Oriental otelinin 10. yılı kapsamında düzenlenecek gala konserinde sahne alacak müzisyen bu özel etkinliğin ardından Türkiye’den ayrılacak.

Kylie Minogue dokuz yıl sonra Türkiye’de

2015 yılında İstanbul’da verdiği konserin ardından bir daha Türkiye’ye uğramayan Kylie Minogue dokuz yıllık hasreti de konserle dindirmiş olacak. Ancak hemen belirtmekte fayda var; konserin herkese açık olup olmayacağı belli değil. Benzeri otel konserlerinde etkinliklerin sadece konaklayan müşterilere açık olduğunu da önceki yıllardan biliyoruz. Hatırlanacağı üzere geçen yıl yine Bodrum’da sahne alan Robbie Williams’ın konseri de böylesi bir organizasyondu.

Geçen yıl yayınladığı ‘Padam’ şarkısıyla büyük beğeni toplayan ve milyonları aşan dinlenme sayılarına ulaşan Kylie Minogue, başta Grammy ve Brit ödülleri olmak üzere müzik kariyeri boyunca çok sayıda ödül kazandı. 56 yaşındaki müzisyen, geçmişte Robbie Williams başta olmak üzere pek çok müzisyenle düet çalışmalarına da imza atmıştı.

İstanbul şenleniyor... Yazın ilk büyük festivali Gezgin Salon Parkorman'daİstanbul şenleniyor… Yazın ilk büyük festivali Gezgin Salon Parkorman’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.