Hayran sevgisi, az daha Pedro Pascal’ı gözünden ediyordu

Son dönemin gözde oyuncularından Pedro Pascal'ın 'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı Oberyn Martell karakterinin ikonik ölüm sahnesi unutulmuyor. Oyuncu, hayranlarıyla bu sahneyi hatırlatacak şekilde elleri gözleri üzerinde poz verdiğini ve bu nedenle göz enfeksiyonu geçirdiğini söylüyor.

Kültür Sanat 1 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Pascal, Jeff Bridges, Kieran Culkin, Damson Idris, Michael Imperioli ve Evan Peters ile bir araya gelerek sohbet etti.

Söz konusu fanların ilgi çekici talepleri olduğunda herkes oyuncu Pedro Pascal kadar sabırlı ve anlayışlı olmayabilir. Pascal, ‘Game of Thrones’ dizisinin dördüncü sezonunda yedi bölüm boyunca canlandırdığı Oberyn Martell karakteriyle efsane dizinin unutulmaz karakterlerinden biri haline gelmeyi başarmıştı.

Bunun en büyük nedeni canlandırdığı Martell’in ölümü. Pascal The Hollywood Reporter ile yapılan bir yuvarlak masa toplantısında  Jeff Bridges, Kieran Culkin, Damson Idris, Michael Imperioli ve Evan Peters ile sohbet etti. Hayranların tıpkı karakterin ölümü gibi gözlerine parmaklarını sokarak selfie çekmek için çok hevesli olduklarını söyledi. Hayranlarının isteğini geri çeviremeyen oyuncu, bu nedenle göz enfeksiyonu geçirdiğini de itiraf etti.

HBO’nun gözde dizilerinden ‘Game of Thrones’un dördüncü sezonunda Pascal’ın canlandırdığı karakter, Hafþór Júlíus Björnsson’un canlandırdığı ‘Dağ’ karakteri tarafından gözleri çıkarılarak öldürülmüştü.

Pascal şu sıralar BluTV’de yayınlanan ‘The Lost of Us’ dizisinin başrolünde yer alıyor.

'The Last of Us': Kıyametten kurtulmak mümkün müdür?‘The Last of Us’: Kıyametten kurtulmak mümkün müdür?

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.