Onur Ünlü ‘Son of a Rich’ için sete çıktı

Onur Ünlü ‘Son of a Rich’ filminin uyarlaması için sete çıktı. Kadrosunda Kerem Bürsin, Melis Sezen, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı filmin Türkçe ismi de yakın zamanda duyurulacak.

Kültür Sanat 17 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Filmin başrolünde Kerem Bürsin ve Melis Sezen yer alıyor.

‘Sen Aydınlatırsın Geceyi’, ‘İtirazım Var’, ‘Kırık Kalpler Bankası’ ve ‘Güneşin Oğlu’ gibi filmlerinin yönetmeni Onur Ünlü bu kez bir uyarlamayla karşımızda. Ünlü Rusya’da gişede büyük başarı kazanan ‘Son of a Rich’ filminin uyarlaması için sete çıktı. Filmin Türkçe ismi de ilerleyen günlerde belirlenecek.

Kunay Film’in imza attığı filmin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Melis Sezen, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can, Eda Şölenci ve Sadi Celil Cengiz yer alıyor.

Kunay Yapım’ın Yönetici Yapımcısı ve Genel Müdürü Karina Mia Satlykova ve Onur Ünlü.

‘Son of a Rich’in tarihi bir dönemle günümüzü iç içe geçiren bir hikaye sunacak. Film derin bir dramayı kendine özgü mizahi diliyle birleştirerek izleyicilere hem geçmişe yolculuk yaptırmayı, hem de günümüzle ilgili esprili ve düşündürücü anlara yer vermeyi hedefliyor.

Setin ilk gününde tabak kırma ritüeli yapıldı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sovyet Birliği döneminin önemli yönetmenlerinden Sergey Eisenstein‘ın ‘Potemkin Zırhlısı’ filminde başlayan ve bir gelenek haline gelen setin ilk günü tabak kırma ritüeli ‘Son of a Rich’te de yaşatıldı.

Bu nasıl bir ritüel diyenlere: Çekim öncesinde yapımdaki ekip üyelerinin isimlerinin yazılı olduğu özel bir tabak hazırlanıyor. İlk başarılı çekimin ardından yönetmen tabağı kamera tripodunda kırarak film ekibine başarılar diliyor. Çekimlerin sonunda ekip üyeleri kırılan parçaları toplayıp bir araya getiriyor. Tüm parçalar birleştirilebilirse filmin başarılı olacağına inanılıyor.

‘Son of a Rich’ ekibi de Osmanlı İmparatorluğu dönemine uygun olarak hazırlanan sette kırılan tabağın parçalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fatih Akın: Sezen Aksu'yla ilgili film yapmam gerek, çünkü o Türkiye'nin hikayesiFatih Akın: Sezen Aksu’yla ilgili film yapmam gerek, çünkü o Türkiye’nin hikayesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.