‘Oppenheimer’ın seks sahnelerinde kamera kırılmış

Christopher Nolan imzalı 'Oppenheimer'ın başrol oyuncusu Florence Pugh filmdeki seks sahneleri hakkında konuştu. Çekimlerde kameranın kırıldığını ilk kez açıklayan oyuncu "Pek de ideal bir zamanlama değildi" diyor.

Kültür Sanat 30 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Pugh, filmde Oppenheimer'la ilişkisi olan Jean Tatlock'u canlandırmıştı.

Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ı sezonun iddialı yapımlarından biri olmanın yanı sıra seks sahneleri nedeniyle de çok konuşuldu. Zira İngiliz yönetmen filmlerinde yatak odasına girmemesiyle biliniyor. Ancak bu tutumu ‘Oppenheimer’ filminde değişti.

Yönetmenin sadık izleyicileri Robert Oppenheimer (Cillian Murphy)  ile sevgilisi Jean Tatlock’un (Florence Pugh) sevişme sahnelerini izleyince şaşırdı. Öyle ki Nolan karakterler arasındaki ilişkinin tam anlaşılması için bu sahnenin elzem olduğunu açıklamak zorunda kaldı.

‘Oppenheimer’ 96’ıncı Oscar Ödülleri’nde 13 dalda adaylık kazandı.

‘İdeal bir zamanlama değildi!’

Bu tartışmadan aylar sonra sonra yeni bir açıklama geldi. Başrol oyuncuları Pugh ve Murphy Universal’ın düzenlediği bir panelde seks sahnesini çekerken yaşadıkları teknik sorunları anlattı. Meğer sahnenin çekiminde kamera bozulmuş! Pugh “doğru bir zamanlama değildi” diyerek olayı şöyle anlattı:

“Seks sahnelerini çekerken kamera kırıldı. İkimiz de çıplaktık ve kameranın kırılması için pek ideal bir zaman değildi. Cillian ve ben odada birlikteydik. Birden ellerimiz kollarımızla bedenimizi örtmeye çalıştık. Daha sonra kırılan kamerayı tamir etmek için odaya biri geldi.”

Pugh bu aksaklığa rağmen hem Nolan’a hem de set ekibine övgüler yağdırdı. Çekim süreci boyunca her şeyin yolunda gittiğini söyledi: “Setteki herkes o kadar bilgiliydi ve bu tür bir film yapmaya o kadar hazırdı ki sıkıcı hiçbir an yoktu. Her şey harikaydı. Günün her saniyesinde orada olduğumuz için kendimizi şanslı hissediyorduk.”

Pugh filmde Oppenheimer’la ilişkisi olan Jean Tatlock’u canlandırmıştı. ‘Oppenheimer’ En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen, En iyi Yardımcı Kadın ve Erkek Oyuncu dahil 13 adaylıkla bu seneki Oscar Ödülleri’nin öne çıkan yapımı.

Oscar Oppenheimer'a göz kırptı: 13 dalda adaylıkOscar Oppenheimer’a göz kırptı: 13 dalda adaylık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.