Oyuncu Settar Tanrıöğen taburcu oldu

Geçirdiği beyin kanaması sonrası üç operasyon geçiren ve bir buçuk aydır tedavisi hastanede süren Settar Tanrıöğen taburcu oldu. 'Kızılcık Şerbeti'nin Aposu'nun kontrolleri belli aralıklarla devam edecek.

Kültür Sanat 17 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye başvuran ve bu esnada beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen taburcu oldu. Yaklaşık iki ay süren tedavi ve üç operasyonun ardından taburcu olan ‘Kızılcık Şerbeti’nin Aposu, doktor gözetiminde olmaya devam edecek. Uzun süren tedavisi nedeniyle dizinin oyuncu kadrosundan ayrılan Tanrıöğen’in yerine Ahmet Mümtaz Taylan yapıma dahil olmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Engin Çakmakçı, “Beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) kanaması nedeniyle 26 Ocak’tan bu yana hastanemizde tedavisi sürdürülen hastamız Settar Tanrıöğen, 14 Mart tarihinde taburcu oldu. Hastamızın uzun süren tedavisinin taburculuk noktasına gelmesi, üstelik bu tarihin 14 Mart Tıp Bayramı’na denk gelmesi, tüm hekim arkadaşlarımızı ve sağlık personelini ayrıca sevindirmiştir. Taburcu edilen hastamızın kontrol süreçleri tarafımızdan takip edilecektir. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Kızılcık Şerbeti'nde gelişme: Ahmet Mümtaz Taylan yeni Apo olduKızılcık Şerbeti’nde gelişme: Ahmet Mümtaz Taylan yeni Apo oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.