Pelerinin sahibi belli oldu: Yeni Superman David Corenswet

Pelerin değişim merasimi başlayabilir. Henry Cavill'in 'Superman' filmine vedasının ardından yeni başrol merakla bekleniyordu. Yönetmen James Gunn, yeni Superman'in David Corenswet olduğunu açıkladı. Rachel Brosnahan ise yeni Louis Lane oldu.

Kültür Sanat 29 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
David Corenswet için bu film, kariyerinin ilk başrolü olacak.

Efsanevi çizgi roman kahraman Superman’in yeni macerasıyla ilgili haberler var. Yeni Superman belli oldu, David Corenswet, Klark Kent olarak karşımıza çıkacak.  Deadline’ın bildirdiğine göre, Warner Bros. Discovery ve DC Stüdyoları, yeni ‘Superman: Legacy’ filminde Clark Kent ve Lois Lane rollerini David Corenswet ve Rachel Brosnahan canlandıracak. Serinin yönetmeni James Gunn da haberi doğruladı, her iki ismin inanılmaz oyuncular olmalarının yanı sıra harika insanlar olduğunu yazdı.

‘Superman’ ilk başrolü olacak

Son Superman Henry Cavill’in pelerinini çıkardığı haberlerinin ardından yeni Superman’ın kim olacağı merakla bekleniyordu. Adaylar arasında Tom Brittney ve Nicolas Hoult gibi isimler vardı. Pelerinin yeni sahibi David Corenswet için bu film, daha önce Pearl, The Politician ve We Own This City gibi projelerde yer aldığı büyük stüdyo filmlerindeki ilk önemli başrolü olacak. İsmi en başından itibaren favoriler arasında yer alan oyuncu,  final seçmesinin ardından kariyerinin şimdiye kadar en büyük rolünü garantiledi. 29 yaşındaki oyuncu, ‘Pearl”, ‘The Politician’ ve ‘We Own This City’ gibi yapımlarda rol almıştı. Superman ile ilk kez başrol olacak.

Brosnahan Amazon’un ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ dizisinin final sezonundaki performasıyla dikkat çekmişti.

‘The Marvelous Mrs. Maisel’ dizisinin final sezonundan hatırlayacağınız Rachel Brosnahan ise adaylar arasındaki en iyi performanslardan birini göstererek Lois Lane rolünü kapmış. Projenin 11 Temmuz 2025’te gösterime girmesi planlanıyor.

Hişt hişt Örümcek Adam'dan haber var!Hişt hişt Örümcek Adam’dan haber var!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.