Pisti boşaltın: Metalin efsanesi Manowar geliyor

Manowar, dört yıllık bir aranın ardından yeniden İstanbul'da. 43 yıllık mazisi bulunan ve metallin efsaneleri mertebesindeki topluluk hem çok sevdikleri hem de çok sevildikleri kente geliyor. 3 Haziran'da Küçükçiftlik Park'taki konserde, grubun en sevilen şarkıları seslendirilecek.

Kültür Sanat 25 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Türkiye'de geniş bir hayran kitlesi bulunan Manowar dört yıllık aranın ardından yeniden İstanbul'da.

Manowar dört yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da. Metal müziğin yaşayan efsaneleri bugüne kadarki en büyük turneleri kapsamında müzikseverlerle buluşacak. New York çıkışlı grup, Crushing The Enemies Of Metal Anniversary kapsamında 3 Haziran’da Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak. Konserin biletleri passo.com.tr‘de satışta. Yüzdeyüz Metal katkıları, Vera Müzik ve URU organizasyonuyla düzenlenen Manowar konserinin biletleri Küçükçiftlik Park gişelerinden de satın alınabilecek.

İstanbul sonrası rota Güney Amerika

Manowar’ın 43 yıllık müzikal geçmişine damga vuran albümlerindeki şarkılardan turnenin İstanbul ayağında dinleyiciyle buluşacak. Turnelerinin Avrupa ayağında İstanbul’daki konserleri sonrası Manowar, İsviçre’ye geçecek. İsviçre’de turnelerinin Avrupa ayağındaki son konserini verecek olan metal efsanesi oradan Güney Amerika’ya geçecek. Peru’nun başkenti Lima’da başlayacak olan Güney Amerika turnesi sonrasında Kolombiya’nın başkenti Bogota konseriyle devam edecek. Grup, Bogota’dan sonra da Sao Paolo’da olacak. Turnenin son konseri ise 26 Eylül’de Şili’nin başkenti Santiago’da.

The Prodigy ile eski günleri yâd edeceğizThe Prodigy ile eski günleri yâd edeceğiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.