Bi dünya dizi sizleri bekliyor!

Hafta sonu keyfinizi ‘The Perfect Couple’ dizisiyle yapın, ‘Boris Johnson’ belgeseliyle biraz politikaya dalın. Ardından hazırlanın; çünkü hem platformlarda hem televizyonlarda hepimizi yepyeni bir sezon bekliyor.

Kültür Sanat 6 Eylül 2024

Yazı geride bıraktık, tatiller yapıldı, dinlenildi. İşlere ve okullara devam etme fikri keyifsiz olsa da film/dizi sektörü keyfinizi artırmak için hız kesmeden devam ediyor. Önce sizi hafta sonu ne izleyeceğiz derdinden kurtaralım, ardından yeni sezonda platformlarda ve ulusal kanallarda bizi bekleyen yapımlara bakalım.

YENİDEN NICOLE KIDMAN

The Perfect Couple

Dijital platformların hâkimiyetiyle dizi formatında yapımlara olan ilgi arttı; bazı Hollywood yıldızları da yüzlerini eskitmek pahasına çağa ayak uydurup dizi oyunculuğuna adım attı. Bunların başını çekenlerden Nicole Kidman’ı bu kez Netflix’te taze yayınlanan mini dizi ‘The Perfect Couple’da izliyoruz. Nicole Kidman dışında Dakota Fanning, Eve Hewson, Liev Schreider gibi isimleri de barındıran dizi, yönetmeniyle de iddialı. Yönetmen koltuğunda daha önce Nicole Kidman’la ‘The Undoing’de de çalışmış, ‘Bird Box’ ve ‘In A Better World’ yapımlarıyla da bildiğimiz Oscar ve Emmy ödüllü Susanne Bier var.

Ana karakterlerden Amelia (Eve Hewson) zengin Winbury ailesine gelin gitmek üzeredir, hem de müstakbel kayınvalidesi Greer Garrison Winbury’nin (Nicole Kidman) onayı olmamasına rağmen. Ama aileyi daha büyük sorunlar bekliyordur: Sahilde bulunan bir ceset herkesi şüpheli konumuna düşürdüğü için beklenen dillere destan düğün gerçekleşemez. Cinayetin dedektif romanları yazan kayınvalidemizin kitaplarından fırlamış gibi olması da işi iyice tuhaf hale getirir. Bölümler ilerledikçe aile bireylerinin cinayet şüphelisi konumunu perçinleyen birtakım sırları olduğunu öğreniriz.

Suç/gizem dünyası ile sosyetenin buluştuğu yapımları seviyorsanız hafta sonu için “Suçlu kim?” (whodunit) temalı ‘The Perfect Couple’dan başkasını aramayın. Jennifer Aniston ve Adam Sandler’lı ‘Murder Mystery’ ile Daniel Craig ve Ana de Armas’ın oynadığı ‘Bıçaklar Çekildi’ gibi türdeşlerinin izinden giderek dram dozunu düşük tutup eğlendirmeyi amaçlayan ‘The Perfect Couple’, deniz kenarında okunan kitapların yazarı olarak bilenen Elin Hilderbrand’ın 2018 tarihli aynı adlı kitabından uyarlama.


POLİTİKACILAR MERCEK ALTINDA

Boris Johnson: A Faking It Special  

Ünlü isimlerin belgesellerini seviyorsanız eski İngiltere başbakanı Boris Johnson’ı konu alan ve BluTV’de taze yayınlanan ‘Boris Johnson: A Faking It Special’ tam size göre. Discovery+ belgeseli olan yapımda Johnson’ın sözleri ve hareketleri, uzmanlar tarafından her ayrıntısına kadar inceleniyor.

Kovid-19 salgınından kısa süre önce başbakan olan Johnson virüsün yayılmasını azaltmak, sosyal mesafe kuralları getirmek ve ülke çapında bir aşı programını onaylamakla görevlendirilmişti. Ancak Johnson’ın adı görev tanımlarıyla ironik bir skandala karışmıştı: Başbakanlık konutunda düzenlendiği çok sayıda parti olduğu ve sosyal mesafe yasalarının ihlal edildiği ortaya çıkmış ve Johnson Nisan 2022’de ceza almıştı. Johnson’ın iddiaları reddetmesi suları durduracağına ülkenin başbakanı olarak yalan söylemekle suçlanmasına yol açmıştı. Her skandala bir ‘-gate’ kondurmanın âdetten olması nedeniyle bu olaya ‘Partygate’ adı verilmişti.

‘Faking It’ serisinin bu bölümünde davranış ve beden dili uzmanı Dr. Cliff Lansley, dilbilim profesörü Dawn Archer ve adli tıp psikoloğu Kerry Daynes, Boris Johnson’ın önemli anlarda kullandığı manipülasyon taktiklerini tespit ediyor. Kerry Daynes, Johnson’ın davranışlarıyla ilgili olarak “pek çok şeyin inanılmaz derecede hesaplanmış ve prova edilmiş olduğunun farkına varmamız gerekiyor,” diyor. Bizler de Johnson özelinde aslında çoğu politikacının dışarıya karşı oluşturmaya çalıştıkları imajlarının deşifresini izliyoruz. ‘Boris Johnson: A Faking It Special’ı BluTV’den izleyebilirsiniz.


PLATFORMLARDA YABANCI DİZİ TAKVİMİ

İzlenecekler listesi burada bitmiyor. Önümüzdeki haftalarda da bizi hem yeni yapımlar hem sevilen işlerin yeni sezonları bekliyor.

EMILY IN PARIS / 12 Eylül (Netflix)

‘Amerikalıların gözünden Avrupa romantizmi’ diye tanımlayabileceğimiz ‘Emily in Paris’in dördüncü sezonunun iki parça halinde yayınlanacağı duyurulmuştu. Yeni sezonda Emily yine şıkır şıkır giysileriyle ve şıkır şıkır delikanlılarla Paris (bu sefer bir de Roma) sokaklarında boy gösteriyor – ve elbette hâlâ Fransızca konuşamıyor. Fransızlar dizinin Paris’e yönelik klişelerle dolu olduğu şeklinde eleştiriler getirmeye devam ettikçe, zamanında oryantalizmden çok çekmiş ülkeler olarak sessizce gülümsüyoruz. Dördüncü sezonun ikinci kısmı 12 Eylül’de Netflix’te.


UGLIES / 13 Eylül (Netflix)

13 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak ‘Uglies’, Scott Westerfeld’in 2005 tarihli romanından uyarlanan bir dizi. Gelecekte geçen dizide insanlar 16 yaşına geldiklerinde estetik ameliyat olup ‘güzelleşmek’ ve topluma karışmak zorundadır. Gerçek hayatta ve şimdiki zamanda zaten yaşadığımız bu durum dizide tamamen meşru, hatta yasalarca zorunlu tutulan bir olgu olarak işlenmiş ve ‘odadaki file’ dikkat çekilmiş. Ana karakter Tally (Joey King), operasyon yaptırmanın zorunlu olmadığı yasa dışı bir hayatla tanışıyor; böylece sistem ile anti-sistem arasında bir savaş başlıyor. Dizi, mesajının aksine oyuncularının güzellik standartlarına gayet de uymasıyla eleştirse de kitabı okuyanlar, ‘çirkin’ ifadesinin standartlara uyup uymamaktan ziyade ‘operasyonsuz olmak’ anlamına geldiğini vurguluyor.


AGATHA ALL ALONG / 19 Eylül (Disney +)

Genişledikçe genişleyen Marvel evreni 2021’de yayınladığı ‘WandaVision’la durum komedisi (sitcom) nüveleri taşıyan orijinal bir işe imza atmıştı. ‘WandaVision’ın devam dizisi sayılan bir Marvel dizisi daha, üstelik aynı ekibin elinden çıkarak geliyor: ‘Agatha All Along’. Wanda Maximoff tarafından yenilgiye uğratılıp büyü güçlerini kaybeden Agatha (Kathryn Hahn), sıradan bir hayat sürmeye mahkûm edilmiştir. Bir gencin yardımıyla Agatha yeniden bir cadı meclisi toplar ve güçlerini geri kazanmak için Cadılar Yolu’na çıkmaya, ölümcül bir sınav vermeye hazırlanır. ‘Agatha All Along’ 19 Eylül’den itibaren her hafta Disney+’ta.


THE PENGUIN /20 Eylül (BluTV)

Merakla beklenen ‘The Penguin’ nihayet 20 Eylül’de BluTV’de! Bilmeyenler için Penguen, sürekli genişleyen diğer fantastik evrenimiz DC Comics’teki bir anti-kahramanın adı. Diziyi 2022 yapımı ve Matt Reeves imzalı ‘The Batman’ filminin yan yapımı olarak düşünebiliriz. Dizi, filmde geçen olaylardan sonrasını kapsıyor ve Gotham Şehri’nde iktidara yükselen Penguen’in Batman’e olan nefretinin perde arkasını konu alıyor. Yönetmenliğini Craig Zobel’in üstlendiği ‘The Penguin’de Penguen’i yine Colin Farrell canlandırıyor. Penguen’in işbirliği yapmaya çalıştığı ve dizide önemli bir yeri olan Sofia Falcone ise ‘How I Met Your Mother’ın annesi Cristin Milioti’ye emanet.


PLATFORM 2 / 4 Ekim (Netflix)

İnsan türünün açgözlülüğünü ve acımasızlığını oldukça basit bir metaforla gözler önüne seren ‘Platform’, mesajını yeterince açık vermiş olmasına rağmen ikinci filmiyle karşımızda. Şikâyet etmiyoruz, zira bizler de insana eleştiri getiren yapımları sevenlerdeniz. Sosyal bir deney olarak tasarlanan Çukur adlı platformun her katında insanlar yaşamaktadır. En üst katta hazırlanan mükellef sofra, en alta kattakilerin yemesi için aşağı inene kadar her seferinde talan edilmiş olur. İkinci filmde bu kez Çukur’da kendi sistemini dayatan gizemli bir lideri ve yemek dağıtım sistemine karşı çıkan yeni bir katılımcıyı izleyeceğiz. Yanlış tabaktan yemek yemenin cezasının ölüm olduğu yeni filmde muhtemelen ilk filmdeki şartları mumla arayacağız. ‘Harry Potter’dan bildiğimiz Natalia Tena’yı başrolde göreceğimiz ‘Platform 2’ filmi 4 Ekim’de Netflix’te.


THE OFFICE / 18 Ekim (Prime)

2000’li yılların efsane dizisi ‘The Office’ yeni bir versiyonuyla dönüyor. 2001’deki İngiltere yapımının ardından 2005’teki ABD versiyonuyla kültleşen dizi bir de Avustralya versiyonuyla karşımızda. ‘The Office’in İngiltere ve ABD versiyonlarındaki patronları oldukça sorunlu olmalarına rağmen ikonik birer karaktere dönmüşlerdi. İlkini komedyen Ricky Gervais, ikincisini oyuncu Steve Carrell canlandırmıştı. Üçüncü versiyonda komedyen Felicity Ward’un nasıl bir patron profili çıkaracağını epey merak ediyoruz. Bu versiyonda genel merkezden şubesinin kapatılacağını ve herkesin evden çalışacağını öğrenen patron Hannah’nın, çalışanları ofise getirebilmek için tutamayacağı vaatlerde bulunmasını izleyeceğiz. ‘The Office’in Avustralya versiyonu 18 Ekim’de Prime’da.


DUNE: PROPHECY / Kasım (BluTV)

BluTV bizi kasımda bir HBO Original dizisi olan ‘Dune: Prophecy’ (Dune: Kehanet) ile karşılayacak. 1984’te David Lynch, 2021’de de Denis Villeneuve tarafından beyazperdeye uyarlanan ‘Dune’ kitaplarının dizi versiyonu daha önce 2000 yılında Greg Yaitanes tarafından çekilmişti. ‘Dune: Prophecy’ dizisiyse Anna Foerster’a emanet. Bene Gesserit tarikatının kökenine, yani rahibeler meclisine tanıklık edeceğimiz dizinin başrollerini Emily Watson ve Olivia Williams paylaşıyor. Bu kez ‘Dune’ filmlerinin ana karakteri Paul Atreides’in doğumundan 10 bin yıl öncesine gideceğiz ve Harkonnen Hanedanı’yla ilgili detayları öğreneceğiz.


PLATFORMLARDA YERLİ DİZİ TAKVİMİ

ATATÜRK 1881-1919: Prime (9 Eylül)

Geçen yıl dünya genelinde yerli yapımları iptal ettiğini açıklayan Disney+, ‘Atatürk 1881-1919’u da listesinden kaldırınca büyük tepkiyle karşılaşmıştı. Bunun politik bir karar olduğunu düşünen üyeler, üyeliklerini iptal ettirmeye başlamıştı. Tartışmaların odak noktasındaki ‘Atatürk 1881-1919’ filmi bunun üzerine hem sinemalarda hem FOX TV’de (şimdiki NOW) ekranlara gelmişti. Mustafa Kemal’in doğumu ile Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı arasındaki yılları anlatan film artık Prime’da. Mustafa Kemal’i Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı filmin ilk bölümü 9 Eylül’de, ikinci bölümü 29 Ekim’de, altı bölümden oluşacak dizi versiyonuysa 10 Kasım’da bizlerle.


PERA PALAS’TA GECE YARISI: Netflix (12 Eylül)

Mustafa Kemal’den bahsetmişken bir güzel haber de ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinden geldi. İkinci sezonu 12 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak dizi, Pera Palas’la ilgili yazı yazmak için otelde konaklayan Esra’nın (Hazal Kaya) yanlışlıkla zamanda yolculuk yapıp 1919’a gitmesi ve Millî Mücadele’yi tehlikeye atmasıyla başlıyordu. Sezon boyu Esra’yı, otel görevlisi Ahmet’i (Tansu Biçer) ve ajan Halit’i (Selahattin Paşalı), tarihin bozulmadan işlemesini sağlamak için zamanda yolculuk teorilerini delik deşik ederken izlemiştik. Bu kez Esra’nın biyolojik annesini arayacağımız yeni sezonda 1940’lara yolculuk yapacağız. Ekibimize bir de Nezaket Erden ve Tülin Özen katılacak. Fantastik, tarihî, dram ve komedi türlerinde gezinen ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu 12 Eylül’de Netflix’te.


TAM BİR CENTİLMEN: Netflix (26 Eylül)

Kadrolu Netflix çalışanı olduğundan şüphelendiğimiz Çağatay Ulusoy’dan bir Netflix dizisi daha geliyor. 26 Eylül’de yayınlanacak ‘Tam Bir Centilmen’de Ulusoy, Saygın adlı bir jigoloyu canlandırıyor. Saygın kendini kadınların hem fiziksel hem ruhsal ihtiyaçlarına adamıştır. “Günün sonunda tüm kadınların ihtiyacı aynıdır; utanmamak” repliğiyle küçük bir toplumsal eleştiri bile duyarız kendisinden. Saygın bu misyonuna devam ederken bizler de içinde gizlediği mutsuzluğuna, ardından âşık oluşuna tanıklık ederiz. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Şenay Gürler ve Ebru Şahin var. ‘Tam Bir Centilmen’ 26 Eylül’de Netflix’te.


İLK VE SON: Yakında (BluTV)

2021’de yayınlanan, başrollerinde Özge Özpirinççi ve Salih Bademci’yi ağırlayan ‘İlk ve Son’ dizisi kemik bir hayran kitlesi elde etmişti. Deniz ve Barış’ın tanışmalarından boşanmalarına kadar geçen 10 yıllık süreyi ele alan ‘İlk ve Son’ ikinci sezonda da aynı formülden gidiyor, ama bu kez başka karakterlerle. Başrollerde Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı ikinci sezonda Nilüfer ve Cihan’ın tanışmalarından boşanmalarına geçen 10 yıllık süreye tanıklık edeceğiz. Dizinin bu kadar sevilmesinin nedeni ilişkileri iyisiyle kötüsüyle, mutlu ve mutsuz anlarıyla, huzurlu ve kaotik yönleriyle gerçekçi yansıtması. Çekimleri geçen ay biten ikinci sezonun yakın zamanda BluTV’de yayınlanması öngörülüyor.


YENİ SEZONDA YERLİ TELEVİZYON DİZİLERİ

Bütün yazı Şokopop’un deyimiyle kavga, polemik, basitlik, skandal olmadan geçirince bünyeler yavaş yavaş yoksunluk belirtisi vermeye başlamıştı. Neyse ki ulusal kanallardaki diziler fırtınalar estirmeye devam edecek. Öne çıkan dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak, aramıza yeni katılan diziler neler, birlikte bakalım.

10Haber Dörtlüsü

Geçen sezon 10Haber’de haftalık bölüm incelemelerini yaptığımız dört dizi, yani ‘Kızıl Goncalar’, ‘Kızılcık Şerbeti’, ‘Bahar’ ve ‘İnci Taneleri’ bu sezon da devam ediyor.

📌 Gold Film’in efsane dizileri ‘Kızıl Şerbeti’ üçüncü sezonuyla Show TV’de 13 Eylül’den, ‘Kızıl Goncalar’ ise ikinci sezonuyla NOW TV’de 30 Eylül’den itibaren bizlerle. İki dizi de, kendi terimleriyle, mütedeyyinler ve sekülerler arasındaki çatışmayı/uzlaşmayı ele alsa da iki dizinin de tonu oldukça farklı. ‘Kızılcık Şerbeti’, ‘Yasak Elma’dan bildiğimiz senaristlerinin etkisiyle bol entrika ve kaosu mizahla dengelemeye çalışan bir yapım. ‘Kızıl Goncalar’ ise tarikatların kapısını izleyiciye açmasıyla daha yoğun bir atmosferle ve dram tonuyla öne çıkıyor. Sevilen isimlerin veda ettiği ‘Kızılcık Şerbeti’ne yeni sezonda Kıvılcım’ın kuzeni rolünde Şebnem Bozoklu, yeni partneri rolünde Fırat Çelik, Giray’ın üvey annesi rolünde Şebnem Dönmez katılacak. ‘Kızıl Goncalar’aysa Kevser rolünde Selen Kurtaran dahil oluyor.

📌Geçen sezona bir giren pir giren, dram atmosferi içinde bize bahar havası getiren, birbirine düşman kadınlarla dolu diziler içinde dayanışmayı hatırlatan ve Demet Evgar’ın oyunculuk şovu yaptığı ‘Bahar’, Show TV’de 17 Eylül’den itibaren bizlerle. ‘Bahar’da kayınpederine bakmak için genç yaşında doktorluğu bırakıp ev hanımı olan Bahar’ın yıllar sonra mesleğine dönmesini, kendisini aldatan kocasından boşanmaya ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmasını izliyoruz. Yeni sezonda diziye Büşra Pekin katılıyor.

📌Dörtlünün son ayağı, Yılmaz Erdoğan’ın ilk dizisi olmasıyla çektiği dikkatleri Dilber (Hazar Ergüçlü) dansıyla arşa çıkaran, pavyonlara ilgiyi artırmasıyla eleştirilen, diğer yanıyla da edebiyatın, şiirin ve okumanın önemine değinen ‘İnci Taneleri’. İkinci sezonun, Kanal D’de eylülün ikinci haftasından itibaren yayınlanması planlanıyor. Kayıp kız Nehir kontenjanından diziye katılan Sera Kutlubey’in ardından yeni sezonda yeni karakterlerle de tanışacağız.


Devam eden diğer diziler

Yalı Çapkını’nda yeni karakterler

📌 ‘Yalı Çapkını hayranlarının yüzü de azılı düşmanı ‘Kızılcık Şerbeti’yle aynı günde, 13 Eylül’de gülecek. Aynı şeyi ana karakter Seyran (Afra Saraçoğlu) için söyleyemeyeceğiz muhtemelen, zira ne zaman yüzü gülse bir dert peyda oluyor. Star TV’de yayınlanan dizinin yeni sezonunda hem Seyran’a hem bir türlü kavuşamadığı aşkı Ferit’e (Mert Ramazan Demir) partner geliyor, böylelikle diziye Pelin Akil ve Cem Söküt dahil oluyor.

‘Sandık Kokusu’nda Karsu’ya tam destek

📌 İlk sezonuyla geçtiğimiz dönemin sevilen dizileri arasında yer alan ‘Sandık Kokusu’, Özge Özpirinççi dışında Demet Akbağ ve Uğur Yücel gibi usta isimlere olan özlemimizi gidermişti. Bir anne-kızın sorunlu ilişkisiyle başlayan dizide güçlü bir kadının ayakta kalma çabası öne çıkıyordu. Yeni sezonda Metin Akdülger’i göremeyeceğiz; ama Özpirinççi’nin karakteri Karsu’ya partner olarak Engin Öztürk geliyor. Bir diğer bomba isim Nesrin Cavadzade’yi de kadrosuna katan ‘Sandık Kokusu’ 18 Eylül’den itibaren Show TV’de bizlerle.

Aşka hudut çizilmiyor

📌 NOW TV’nin dizilerinden ‘Hudutsuz Sevda’ da sezona kaldığı yerden devam ediyor. Deniz Can Aktaş’ın yanında, Netflix’in yerli yapımlarından ‘Kuş Uçuşu’yla adından söz ettiren Miray Daner’i başrol olarak görüyoruz. Bir kan davasından 20 yıl sonra memleketine dönen Halil İbrahim, sevdiği kadının öldürülmesiyle sınanır. Halil İbrahim’in yolu, sevgilisini öldüren ailenin kızı Zeynep’le kesişir ve aşk başlar. Yeni sezon eylülün sonlarına doğru bizlerle.

Bu sepet çok eğlenceli!

📌 Derde tasaya bulaşmak istemeyenleri sakin pazar akşamlarının eğlenceli dizisi ‘Kirli Sepeti’nin ikinci sezonuna alalım. Dizi, zenginlerin oturduğu bir sitede çalışan hizmetlileri konu ediyor. Yukarıdakiler ve aşağıdakiler çatışmasını eğlenceli bir dille yansıtan dizinin yeni sezonu 15 Eylül’de bizlerle. Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’u buluşturan dizinin yeni sezonuna Pelin Karahan, Özge Özder, Emre Karayel, Ayça Erturan ve Yusuf Çim dahil oluyor.


YENİ DİZİLER

İyi polis kötü polis!

📌 ‘Kızıl Goncalar’la geçtiğimiz sezona damgasını vuran NOW TV’nin yeni dizisi Kötü Kan’ ilk bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Ertan Saban ve Damla Sönmez’i buluşturan dizi, eski polis memuru Kartal’ın çocuklarına babalık yapmak ile mafya batağından kurtulmak arasında denge tutturmaya çalışmasını anlatıyor. Dizi ayrıca Levent Ülgen ve Hüseyin Avni Danyal gibi usta isimlere de yer veriyor.

İntikam mı yoksa aşk mı Leyla?

📌 NOW TV’nin bir diğer yeni dizisi Leylaise Gonca Vuslateri, Cemre Baysel ve Alperen Duymaz’ı buluşturacak. Annesi öldükten sonra üvey annesi tarafından küçük yaşta çöpe bırakılan Leyla’nın intikam öyküsünü ve muhtemel bir aşk üçgenini izleyeceğiz.

Rüya gibi bir kadro

📌  Show TV, küçük yaşta terk edilen çocukların büyüyüp ebeveynleriyle yüzleşmeye karar verdiği iki diziyle, ‘Deha’ ve ‘Siyah Kalp’le yakında ekranlarda. Biri iyilikte biri kötülükte deha olan iki kardeşi izleyeceğimiz Deha’nın oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Uğur Polat, Onur Saylak, Seda Akman ve Melis Sezen gibi önemli isimler yer alıyor.

Bir ikiz kardeş hikayesi

📌 Kapadokya’da çekilen ‘Siyah Kalp’ ise anneleri tarafından terk edilmiş ikizleri canlandıran Hafsanur Sancaktutan ve Aras Aydın dışında Ece Uslu, Esra Dermancıoğlu, İlker Aksum, Işıl Yücesoy, Burak Sergen, Bülent Polat gibi iddialı oyuncuları bir araya getiriyor.

Her şey aile için

📌 Çekimleri devam eden bir başka Show TV dizisiyse ‘Kalpazan’. BluTV’nin ‘Prens’inde Kaptan Van Dijk rolüyle beğenileri toplayan Çağlar Ertuğrul’un başrolünde olduğu dizide Timuçin Esen, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal da sevenleriyle buluşacak. Ağustosta sete çıkan dizi, ailesini mutlu etmek isteyen bir adamın (Timuçin Esen) iyi niyetli sürprizinin yol açtığı drama odaklanıyor.

Sonbaharda bu filmleri izleyeceğiz!Sonbaharda bu filmleri izleyeceğiz!

Yeni tiyatro sezonu gümbür gümbür geliyor!Yeni tiyatro sezonu gümbür gümbür geliyor!

Sonbaharın heyecanla beklenen 10 kitabıSonbaharın heyecanla beklenen 10 kitabı

İstanbul yeni sezona hazır: Çağdaş sanatın rock starları geliyorİstanbul yeni sezona hazır: Çağdaş sanatın rock starları geliyor

Şehre dönüş zamanı: Mekânlar açılıyor, konserler salonlara taşınıyorŞehre dönüş zamanı: Mekânlar açılıyor, konserler salonlara taşınıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.