Prime Video’nun ilk yerli dizisi ‘Düğüm’ görücüye çıkıyor

Prime Video'nun ilk yerli yapımı 'Düğüm' bu cuma izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Mina Derman'ın yer aldığı dizinin önceki akşam galası gerçekleşti.

Kültür Sanat 21 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
'Düğüm' dizisinin galası İstanbul'da gerçekleşti.

Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın yer aldığı ‘Düğüm’ galasını yaptı. Prime Video’nun ilk yerli dizisi olma özelliği taşıyan yapımın her cuma yeni bölümü izleyiciyle buluşacak. 23 Şubat yayınlanacak ilk bölümün öncesinde gala buluşması pazartesi akşamı İstanbul’da gerçekleşti. Etkinlikte dizinin kısa ön gösteriminin ardından Prime Video’nun İngiltere ve Kuzey Avrupa yetkilisi Tara Erer, Prime Video Türkiye Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu, dizinin oyuncuları, yönetmeni Can Ulkay ve yapımcısı Onur Güvenatam ile bir konuşma yaptı.

‘Düğüm’ bu cuma yayında

Prime Video’nun ilk yerli dizisi ‘Düğüm’ için düzenlenen geceye dizinin oyuncuları Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Mina Derman, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Beyza Şekerci, Merve Nur Bengi, Umut Karadağ, Ece Dizdar, Kaan Miraç Sezen, Elif Uslusoy ve Can Ulkay katıldı. Sekiz bölümden oluşan polisiye gerilim türündeki dizinin yönetmenliğini Can Ulkay üstleniyor. Dizinin ilk üç bölümü bu cuma izleyiciyle buluşuyor.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Türk filmleri coşkusuFragmanlı Vizyon Raporu: Türk filmleri coşkusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.