Rebel Wilson açıkladı: Bahsettiğim pislik Sacha Baron Cohen

Oyuncu Rebel Wilson 'The Brothers Grimsby' filmindeki rol arkadaşı Sacha Baron Cohen'i daha önce tacizle suçlamıştı. Oyuncu bunları şimdi de anı kitabında anlatacak. Ancak Cohen'in kitabın yayınlanmasını engellemeye çalıştığını söylüyor.

Kültür Sanat 27 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Oyuncu Rebel Wilson ve Sacha Baron Cohen arasında sular durulmuyor. İki oyuncu 2016’da vizyona giren ‘The Brothers Grimsby’ filminde evli bir çifti canlandırıyordu.

Daha sonra Wilson, Cohen’in sette kendisini davranışlarıyla ya da sözlü olarak taciz ettiğini açıkladı. Wilson’un iddialarına göre Cohen sette çıplak kalması ve senaryoda yer almayan müstehcen sahneler için onu zorladı. Rahatsız olan Wilson da Baron Cohen’in tacizlerini menajerlik ajanslarına da bildirdiğini söylemişti.

Rebel Wilson, Cohen’in ona yaşattıklarını tarihe not düşürmeye kararlı. Yakında çıkacak anı kitabı ‘Rebel Rising’te Cohen’i “büyük bir pislik” olarak tanımladığı bir bölüm var. Avustralyalı oyuncu Cohen’in kitabın yayınlanmasını engellemeye çalıştığını da söylüyor.

Önceki Instagram gönderilerinde Wilson bir zamanlar birlikte çalıştığı “büyük bir pisliğin” bir kriz PR ekibi tuttuğunu ve bunun kitabının bir bölümünün konusu olacağını iddia ettikten sonra tehditlerini göndermeye başladığını söyleyip isim vermemişti: “Yeni kitabımın baskısı engellenmeye çalışıyor, ama kitap çıkacak, hepiniz gerçeği bileceksiniz.”

‘Bahsettiğim pislik Sacha Baron Cohen’

Oyuncu son Instagram paylaşımında “Avukatlar veya PR yöneticilerinin zorbalığına boyun eğmeyeceğim ve susmayacağım. Kitabımın bir bölümünde bahsettiğim ‘pislik’ Sacha Baron Cohen” dedi.

Baron Cohen’in menajerleri ise Wilson’un taciz iddialarını reddediyor. Yapılan resmi açıklamada iddialar yalanlandı: “‘Sesimizi duyurmanın önemini takdir etsek de bu iddialar “The Brothers Grimsby’nin yapımından önce, sırasında ve sonrasında gelen  belgeler, film görüntüleri ve görgü tanıkları da dahil olmak üzere kapsamlı ayrıntılı kanıtlarla doğrudan çelişiyor.”

Rebel Wilson’un “Bir arkadaşıma en derin, en karanlık sırlarımı anlatmak gibi” sözleriyle tanımladığı ‘Rebel Rising’ adlı kitabı 2 Nisan’da ABD’de yayımlanacak.

Johnny Depp'e bu kez de sözlü taciz suçlamasıJohnny Depp’e bu kez de sözlü taciz suçlaması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.