Rebel Wilson ilk cinsel birlikteliğini 35’inde yaşadığını açıkladı: Baskı hissetmeyin

Oyuncu Rebel Wilson ilk kez 35 yaşında cinsel birliktelik yaşadığını açıkladı. Wilson kişisel deneyimini paylaşarak başkalarına olumlu mesaj vermeyi umuyor.

Popüler 28 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Darcy Hemley

Rebel Wilson, son dönemin yükselen Hollywood oyuncularından biri. 44 yaşındaki oyuncu nisanda yayınlanacak anı kitabını People dergisine anlattı. Rebel Rising adlı kitapta ilk cinsel deneyimini 35 yaşında yaşadığını yazan oyuncu gençlere ‘herkesin bekaretini gençken kaybetmek zorunda olmadığı’ mesajı vermek istediğini söyledi.

“How to be Single,” “Bridesmaids” gibi filmleriyle tanınan Wilson “İnsanlar hazır olana kadar ya da biraz daha olgunlaşana kadar bekleyebilir” dedi. Bu itirafıyla pozitif bir mesaj verebileceğini düşünen Wilson “Elbette herkes benim gibi otuzlarını beklemek zorunda değil ama bir genç olarak baskı da hissetmemelisiniz” diyerek gençlerin üstündeki toplumsal baskıya dikkat çekti.

Kendi gençlik yıllarında ‘utandığı için’ bu konuyu konuşmaktan kaçındığını söyleyen oyuncu “Konu açıldığında ortamı terk etmeye çalışırdım. İnsanlar 24 yaştan bile ne kadar geç diye bahsettiğinde kendi halimi düşünüp ezik gibi görünmekten korkardım” dedi.

Wilson 20 yıl daha geç doğsa her şeyin daha farklı olabileceğini ve cinselliğini daha çok keşfedebileceğini anlattı: “Erkeklerden hoşlandığımı biliyordum ve normal olan buydu.”

2022 yılında Instagram paylaşımıyla bir kadınla birlikte olduğunu duyuran oyuncu “Disney prensimi arıyorum sanıyordum. Belki de bunca zaman ihtiyacım olan bir Disney prensesiydi” sözleriyle cinsel yönelimini açıklamıştı.

Rebel Wilson açıkladı: Bahsettiğim pislik Sacha Baron CohenRebel Wilson açıkladı: Bahsettiğim pislik Sacha Baron Cohen

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.