Rekortmen film ‘Barbie’ Blu TV’de

2023'ün hasılat rekortmeni filmi Barbie Blu TV'ye geliyor. Greta Gerwig'in yönettiği Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı film 1 Temmuz'dan itibaren platformda.

Kültür Sanat 25 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Margot Robbie ve Ryan Gosling, 'Barbie' filminde başrolü paylaşmıştı.

2023’ün en çok konuşulan filmlerinden ‘Barbie’ Blu TV’ye geliyor. Greta Gerwig’in yönettiği film 1 Temmuz’da platformdaki yerini alıyor. Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı film 2023’te bir milyar dolarlık hasılatı geçen iki yapımdan biri olmayı başarmıştı. Oscar törenlerinde istediğini elde edemese de gişede yakaladığı başarıyla pandemi sonrası dönemde sinema salonlarına rağbetin artmasında büyük pay sahibiydi.

Mükemmel kadın imajının dışındaki Barbie

Bir popüler kültür ikonuna dönüşen Barbie’nin hikâyesine gelecek olursak. Margot Robbie’nin canlandırdığı karakter yaşadığı dünyanın koşullarına uymakta zorluk çeker. Mükemmel kadın imajından uzak olduğunu fark eden Barbie yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır. Uyum sağlayabileceği bir yer aramaya başlayan Barbie gerçek dünyaya doğru yolculuğa çıkar. Barbieland’de dışlandığı farklılıklar gerçek dünyada avantaja dönüşür.

Gişede yakaladığı başarı kadar Barbie müzikleriyle de dikkat çekmişti. Billie Eilish’in yanı sıra filmde de rol alan Dua Lipa’nın seslendirdiği film şarkıları müzik listelerinde uzun süre zirvede kalmayı başarmıştı. Billie Eilish’in seslendirdiği ‘What Was I Made For?’ şarkısı Los Angeles’ta düzenlenen törenden Oscar ödülüyle ayrılmıştı.

Yılmaz Güney İsmail Hacıoğlu'na emanetYılmaz Güney İsmail Hacıoğlu’na emanet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.