Robbie Williams: Türkleri çok seviyorum

Robbie Williams, Türkiye'deki ilk konserini önceki akşam Bodrum'da verdi. Performansı esnasında Türk asıllı eşi Ayda Fields'i arayan İngiliz müzisyen, Türkleri çok sevdiğini vurguladı. Williams, yaklaşık iki saat süren konserde 25 yıllık solo kariyerinin en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kültür Sanat 19 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Robbie Williams, Türkiye'deki ilk konseri için önceki akşam Bodrum'daydı.

Türkiye’den Robbie Williams geçti. Önceki gece Türkiye’deki ilk konserini Bodrum’da veren İngiliz yıldız, bu özel gösteri için mekâna gelenlerde unutulmaz hatıralar bıraktı. 49 yaşındaki müzisyen, Bodrum’daki Lujo Hotel’de gerçekleşen konserinde kariyerinin en sevilen şarkılarını seslendirdi. Müzikal yolculuğuna Take That grubuyla başlayan yıldız, sonrasında da solo kariyeriyle büyük başarılara imza atmıştı. Gençlik yıllarında “İngilizlerin yaramaz çocuğu” olarak ün yapan müzisyen Knebworth gibi büyük festivallerde sahnelediği gösterileriyle de adından söz ettirmeyi başardı.

“32 yıldır müzik yapıyorum ve bu gece size eğlencenin ne demek olduğunu göstereceğim” diyerek Let Me Entertain You ile Türkiye’deki ilk konserine başlayan Robbie Williams, yaklaşık iki saat süren konseri boyunca şarkı aralarında izleyiciyle de bol bol sohbet etti. “Bu benim Türkiye’deki ilk konserim” diyen İngiliz müzisyen, henüz 16 yaşındayken, 90’lı yıllarda müziğe başladığı Take That grubu günlerini de ekrana yansıyan videolarla izleyiciye izletti. Videolarla 90’lı yılların ilk yarısına bir yolculuk yapan müzisyen esprileriyle de konsere gelen izleyicileri güldürdü.

https://youtube.com/watch?v=cz4FTnhRtDU

Sırasıyla ‘Strong’, ‘Come Undone’, Oasis cover’ı ‘Don’t Look Back in Anger’, ‘Feel’, ‘Kids’ ve ‘Rock DJ’yi seslendiren Robbie Williams, hayatının en mutlu döneminde olduğunu paylaştı. “Gençken iki kuralım vardı” diyen İngiliz müzisyen bunların asla evlenmemek ve çocuk sahibi olmamak olduğunu söyledi. Şimdi eşi Ayda ve kızıyla hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu ekleyen müzisyen ‘Love my Life’ şarkısını seyirciler arasında bulunan bir çifte ve dört yaşındaki çocuklarına ithaf etti.

Türkiye’de verdiği ilk konserine; ‘No Regrets’, 2She’s the One’ ile devam eden Robbie Williams veda şarkısı ‘Angels’ı Türk köklerinden gurur duyan eşi Ayda ve onun 9 yıl önce 17 Ağustos’ta kaybettiği babasına adadı. “Farkettim ki, eşimin en sevdiğim özellikleri Türk olmasından kaynaklanıyor. Bu yüzden Türkleri çok seviyorum” diyerek şarkıyı söylerken eşini telefonla arayan İngiliz müzisyen, şarkıyı canlı olarak eşine dinletti.

La Traviata'nın güzel Violettası Renato Scotto'ya vedaLa Traviata’nın güzel Violettası Renato Scotto’ya veda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.