Robert De Niro 19 yaşındaki torununu kaybetti

Robert De Niro'nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez hayatını kaybetti. Oyunculuğa ilk adımlarını atan Rodriguez'in ölüm nedeni açıklanmadı ancak ölümünün bir aşırı dozdan kaynaklanmış olabileceği iddiaları var.

Kültür Sanat 5 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Leandro, 'A Star Is Born' ve 'The Collection' gibi filmlerde küçük roller üstlenmişti.

Usta oyuncu Robert De Niro’nun 19 yaşındaki torunu Leandro De Niro Rodriguez hayatını kaybetti. Haberi, Robert De Niro’nun oyuncu kızı Drena De Niro Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Leandro, ‘A Star Is Born’ ve ‘The Collection’ gibi filmlerdeki rolleriyle oyunculuğa ilk adımlarını atmıştı.

Drena De Niro arka arkaya paylaştığı duygusal bir Instagram gönderisinde oğluna seslendi, “Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum ama yaşayacağım. Devam etmeye ve annen olurken bana hissettirdiğin sevgiyi ve ışığı yaymaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Drena (@drenadeniro)’in paylaştığı bir gönderi

Geçen aylarda yedinci kez baba olan açıklayan 79 yaşındaki Robert De Niro da torunun kaybı hakkında ilk kez konuştu, yaptığı açıklamada “Sevgili torunum Leo’nun gidişiyle kahroldum. Taziye mesajları için minnettarız. Leo’muzun yasını tutarken sizden mahremiyet rica ediyoruz” dedi.

Ölüm nedeni uyuşturucu olabilir

Leandro De Niro Rodriguez’in ölüm nedeni açıklanmadı ancak yüksek dozda uyuşturucudan ölmüş olma ihtimali konuşuluyor. Ölüm nedeni araştırılan genç oyuncunun bir arkadaşı kendisinden birkaç gündür haber alamadığı için endişelenmiş ve arkadaşının cansız bedenini bir apartman dairesinde sandalyede oturmuş şekilde bulmuş. Polisin evde uyuşturucu bulduğu ve Leandro’nun ölümünün bir aşırı dozdan kaynaklanmış olabileceği söyleniyor.

Kanada ve ABD cinselliği ondan öğrenmişti: Sue Johanson 93 yaşında hayatını kaybettiKanada ve ABD cinselliği ondan öğrenmişti: Sue Johanson 93 yaşında hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.