Robert Downey Jr.’ın başrolünde yer aldığı dizi BluTV’ye geliyor

'Oldboy'un yönetmeni Park Chan-Wook imzalı 'The Sympathizer' dizisi BluTV'de yayınlanacak. HBO yapımı dizinin başrolünde Robert Downey Jr. ve Hoa Xuande yer alıyor. Dizi çok yakında platformda.

Kültür Sanat 14 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Son dönemin çok konuşulan dizisi ‘The Sympathizer’ sonunda Türkiye’de de ekranlara gelecek. ‘Oldboy’un yönetmeni Park Chan-Wook imzalı HBO yapımı dizi yakında BluTV’de yayınlanacak. Viet Thanh Nguyen’in Pulitzer ödüllü aynı adlı romanından uyarlanan dizi Vietnam Savaşı’nın son günlerinde yarı Fransız yarı Vietnamlı bir komünist casusun mücadelesine odaklanıyor.

Robert Downey Jr.’dan casusluk macerası

Güney Vietnamlı mültecilerden oluşan bir toplulukta yaşarken topluluk hakkında gizlice casusluk yapmaya ve sadakati ile yeni hayatı arasında kalan bir adamın mücadelesini konu alan dizi casusluk gerilimi ve kültürlerarası bir hiciv olarak tanımlanıyor. ‘The Sympathizer’ın oyuncu kadrosunda Xuande ve Downey Jr.’la birlikte Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le, Alan Trong, Vy Le, Ky Duyen ve Sandra Oh gibi isimler de yer alıyor.

Medyada bomba gelişme: Dünya devi platform, Türkiye’de BluTV’yi satın aldıMedyada bomba gelişme: Dünya devi platform, Türkiye’de BluTV’yi satın aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.