Erdal Beşikçioğlu başkan oldu, halk ‘Behzat Ç’de oynayacak!

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Belediye Başkanı olduktan sonra başrolünde olduğu 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin akıbeti merak ediliyordu. Başkanın "Halkımızla birlikte çekeceğiz" dediği yeni sezon çekimleri sonbaharda başlayacak.

Kültür Sanat 14 Nisan 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
2022 yılında ilk sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan dizi, BluTV'de.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde olduğu ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonuyla BluTV’de izleyicilerle buluştuğunda takvimler 7 Aralık 2023’ü gösteriyordu.  Kadrosunda İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan ve Evliya Aykan, Ayça Eren ve Güven Kıraç gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezonunda Devrim Yakut, Alper Kut ve Sergen Deveci de kadroya dahil olmuştu.

Devam sezonu gelecek mi merak edilirken Beşikçioğlu sürpriz yaptı. Ankara Etimesgut’ta CHP’den belediye başkanı adayı oldu ve 31 Mart seçimlerinde % 56,57 oranında oy alarak başkan seçildi. Hal böyle olunca ‘Behzat Ç.’ hikayesi devam edecek mi sorusu da akıllara geldi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre ikinci sezonu 7 Aralık’ta BluTV’de yayınlanan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin devamıyla ilgili anlaşmalar Beşikçioğlu başkanlığa aday olmadan önceden yapılmıştı. Henüz net bir tarih verilmedi ancak yapımcı tarafından gelen ilk bilgilere göre ‘Behzat Ç’nin ikinci sezon çekimleri sonbaharda başlayacak.

% 56,57 oy oranı ile başkan seçilen Erdal Beşikçioğlu bir yandan oyunculuğa da devam edecek.

‘Halkımızla birlikte çekeceğiz’

Zaten Beşikçioğlu da daha önce yaptığı açıklamada ANKA muhabirinin soruları yanıtlamış; ‘Behzat Ç. yeniden çekilecek mi’ sorusuna şu yanıtı vermişti:

“Evet… Tabii ki gelecek efendim, hem de Etimesgut halkımızla beraber çekeceğiz inşallah. İlçemizde çekeceğiz onu. Her sokağında her bir caddesinde bu film setini görecekler, biz orada yaşayan vatandaşlarımızdan yardımcı oyuncuların kadrosu oluşturacağız, ilçemizde tuhaf bir etkileşim yaşanacak. Bu da daha önce hiçbir belediyede olmayan bir etkileşim. Ben arkadaşlara şunu söyledim, şu ana kadar öğrendiğiniz, gördüğünüz, algıladığınız belediyecilik anlayışını lütfen bir kenara bırakın şimdi bambaşka bir belediyecilik anlayışıyla karşılaşacaksınız, bildikleriniz size yardımcı olsun, ama öğrenmeye de açık olun dedim. Bakalım bu süreç içinde göreceğiz nereden nereye evrileceğiz.”

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.'yi Etimesgutlularla çekecekErdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.