Rock efsanesi Deep Purple İstanbul’a geliyor

İstanbul'da adım adım rock yazı. Bu yaz kentte konser verecek isimlere rock tarihinin en önemli topluluklarından Deep Purple da eklendi. İngiliz efsane grup 25 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta.

Kültür Sanat 19 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İstanbul son yılların konserler bakımından en hareketli yazını yaşamaya hazırlanıyor. Mayıs ayından itibaren başlayacak maratona bir efsane topluluk daha eklendi. Dünyanın en önemli rock topluluklarından Deep Purple İstanbul’a geliyor. İngiliz topluluk 25 Haziran’da Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak. Konserin biletleri 20 Şubat Salı Passo’da satışa çıkıyor.

Deep Purple 100 milyondan fazla albüm sattı

50 yılı aşkın geçmişine 22 albüm sığdıran Deep Purple 100 milyondan fazla albüm sattı. Dünyanın en etkili rock toplulukları arasında gösterilen grup bugüne kadar kadrosunda nice önemli isimlere yer vermişti. Ritchie Blackmore, David Coverdale, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Joe Satriani gibi isimler geçmişte grupla birlikte çalıştı.

Ian Gillian, Roger David Glover, Ian Piece, Simon McBride ve Don Airey’den oluşan kadrosuyla turneye çıkan Deep Purple önceki yıl da İstanbul’da konser vermişti. ‘Smoke On The Water’, ‘Burn’, ‘Mistreated’, ’’Child in Time’’, ‘Soldier of Fortune’ ve ‘Hurricane’ gibi unutulmaz şarkılara imza atmıştı.

Gardıropları açın! 2024 siyah tişörtleri çıkarma yılıGardıropları açın! 2024 siyah tişörtleri çıkarma yılı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.