Sakıp Sabancı Müzesi’nde Müzede Sahne serisi başlıyor

Sakıp Sabancı Müzesi tarafından düzenlenen "Müzede Sahne" etkinliği, 17-20 Ağustos tarihleri arasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Boğaz kıyısındaki etkinlik dizisi, Fıstıklı Teras'ın doğayla iç içe ambiyansında gerçekleşecek.

Kültür Sanat 9 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
sakıp Sabancı Müzesi'ndeki Müzede Sahne etkinlikleri 17-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sakıp Sabancı Müzesi, yedincisi gerçekleştirilen Müzede Sahne serisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sabancı Vakfı desteğiyle Fıstıklı Teras’ta gerçekleşecek etkinliğin sanat yönetmenliğini Ayşe Draz üstleniyor. 17-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde sanatseverler Boğaz kıyısında sanatla iç içe bir ambiyansta deneyim yaşayacaklar.

Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleşecek olan Müzede Sahne’nin ilk konuğu ülkemizin yaşayan efsanesi olacak. Dostlar Tiyatrosu tarafından sahneye konan ve Genco Erkal’ın başrolde olduğu ‘İmparator’ Fıstıklı Teras’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Genco Erkal’ın ilgiyle izlenen temsilinin dışında Talimhane Tiyatrosu yapımcılığını üstlendiği ve Bora Akkaş’ın başrol oynadığı ‘Harika Şeyler Listesi’ de Boğaz esintileriyle sanatseverlerin karşısında olacak.

20 Ağustos tarihine kadar Fıstıklı Teras’ta devam edecek olan Müzede Sahne’nin bir diğer konu ise Hakan Emre Ünal olacak. Oyuncunun rol aldığı, Tiyatro Hemhal’in ‘N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali’ Sakıp Sabancı Müzesi’nde sahnelenecek. Son olarak da bu yıl yedincisi düzenlenen Müzede Sahe buluşmasında Kadıköy Emek Tiyatrosu’nun bir temsili sahnelenecek. İzleyiciyle her buluşmasında büyük beğeni toplayan ‘Herkes Kocama Benziyor’ Fıstıklı Teras’ın sanat dolu ambiyansında tiyatroseverlerle buluşacak.

Ses atölyesi, çocuk oyunları, masal dinletisi ve dans performanslarının da yer alacağı Müzede Sahne programında, Atta’nın sahneleyeceği ‘Bully Bully’ ve ‘Çık Dışarı’ oyunları da minik seyircilerin beğenisine sunulacak. “Hep Yan Yana” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte ayrıca “Olsa Olmalı Olabilir”, “Yaşayan Anlatılar”, “Atlı Köşk’ün Ses Manzarası” ve “Günbatımı Melodrama” eserleri de yine sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Soundscape'te ağaçların arasında elektronik rüzgarlarSoundscape’te ağaçların arasında elektronik rüzgarlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.