Sarıbahçe’de savaş bitmez: ‘Magarsus’un ikinci sezonu yolda

BluTV’nin iddialı yapımlarından 'Magarsus' geçen hafta yayınlanan sezon finali bölümünün ardından ikinci sezonu kısa bir tanıtım videosuyla müjdeledi. Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı dizinin ikinci sezonu "Sarıbahçe'de savaş bitmez" diyerek duyuruldu.

Kültür Sanat 26 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
‘Magarsus’ sekiz bölümlük ilk sezonuyla BluTV'de yayında.

BluTV’nin iddialı yapımlarından ‘Magarsus’ geçen hafta yayınlanan sezon finalinden sonra ikinci sezonu yeni bir fragmanla müjdeledi.

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’ın başrollerini paylaştığı dizi 10 Ağustos’ta yayınlanmış ve beğeni toplamıştı. Dizinin yönetmenliğini üstlenen Yunus Ozan Korkut’a senaryoda Mustafa Yürüktümen eşlik ediyor. ‘Magarsus’un oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan yer alıyor.

Sarıbahçe’de savaş bitmez

‘Magarsus’ ilk sezonunda izleyicileri dört tarafı narenciye bahçeleriyle sarılı, Magarsus Antik Kenti’ne komşu Sarıbahçe ilçesine konuk etmiş, narenciye ticareti yapan Kurak Ailesi ile tanıştırmıştı. Despot baba Halil Kurak ve narenciye krallığının varisi üç çocuğun, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle verdiği savaşı anlatan dizinin ikinci sezonu da bu mücadeleye gönderme yapılarak duyuruldu.

BluTV sosyal medya hesabında “Sarıbahçe’de iktidar mücadelesi çözüldü mü sandınız? Bu topraklara hükmetmek için savaş bitmez…” diyerek yeni sezondan kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Yeni sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Bir portakal bahçesi gibidir memleketBir portakal bahçesi gibidir memleket

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.